Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co sądzisz o Dopalaczach
bardzo dobrze ,że są wole to od nielegali
8
4%
dobrze,że są przynajmniej jest konkurencja dla nielegali ,czasami wybieram nielegale a czasami Dop.
47
25%
wole nielegale ale od czasu do czasu moge odwiedzić sklep z Dopalaczami
45
24%
nie przepadam za Dopalaczami,ale mi nie przeszkadzają kto chce niech sobie idzie
28
15%
Dopalacze są dla frajerów ,którzy nie umieją sobie nic załatwić i im wały robią
13
7%
Dopalacze są gorze dla zdrowia od nielegali,dają jakieś gówna o których nic nie wiemy
47
25%

Liczba głosów: 188

ODPOWIEDZ
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
lucyper2 pisze:
DOC, kwas i inne silniejsze halucynogeny również nadają się na imprezy. Takie bardziej leśnonamiotowopartyzanckie imprezy trance, ale zawsze.

Mam nadzieję, że akurat MDPV nie trafi do takich sklepów i szybko z nich znikną wynalazki od AMHICO. To nie są zabawki dla początkujących.
jak chuj sie nadaje. i jak chuj, ze jest dla wszystkich wskazany. sfalduj czaszke !
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
co to znaczy RC i DOC ?
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
mr_obscene pisze:
co to znaczy RC i DOC ?
RC - Research Chemical, substancja o dzialaniu "pozadanym", powstala w laboratorium chemicznym, najczesciej na bazie innej substancji (oparta o strukture wiodaca znanych wczesniej substancji)

DOC - 4-chloro-2,5-dimetoksyamfetamina
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
działanie w porzo . Srerotninowe ale spokojne. długie. Niestety jak to w dopalaczach bywa po takiej pigule co prawda inaczej ale trochę nudno. No chyba, ze otoczysz sie pięknymi kobietami będą dla ciebie miłe. niestety nie tym razem im dogodzisz bo siusiak słabo działa. Zjazd fatalny. Bez 5htp nie podchodź . Wygląd, bo zdaje się mieszkasz z mamą, bardzo wyjebany nawet na drugi dzień. Te oczy nie mogą kłamać niestety. Impreza + zjazd dwie doby.
  • 222 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
RC - Research Chemical, substancja o dzialaniu "pozadanym", powstala w laboratorium chemicznym, najczesciej na bazie innej substancji (oparta o strukture wiodaca znanych wczesniej substancji)

DOC - 4-chloro-2,5-dimetoksyamfetamina
dzięki, że umożliwiłeś mi zwiększenie mojej wiedzy :-)
Norman
amorescu9:
działanie w porzo . Srerotninowe ale spokojne. długie. Niestety jak to w dopalaczach bywa po takiej pigule co prawda inaczej ale trochę nudno. No chyba, ze otoczysz sie pięknymi kobietami będą dla ciebie miłe. niestety nie tym razem im dogodzisz bo siusiak słabo działa. Zjazd fatalny. Bez 5htp nie podchodź . Wygląd, bo zdaje się mieszkasz z mamą, bardzo wyjebany nawet na drugi dzień. Te oczy nie mogą kłamać niestety. Impreza + zjazd dwie doby.
wtf?
ktoś tam się wcześniej o Mind candy pytał
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: primalcode »
  • 19 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ruetobas »
Porównując plusy i minusy a skupiając się tylko na podstawowej rzeczy narkotyku - czyli jego kurwa MOCY to takie blendy z dopalaczy nie dorastają marihuanie do pięt.

Nie chce mi się tu rozpisywać bo niczego się nie da udowodnić, samemu nie próbując w jakimś okresie.

MJ brałem prawie 10 lat z kilkunastu źródeł, a ostatnio z musu i ciekawości spróbowałem smoke, spice (gold, diamond) , ex-ses.

Off:

Angielski producent robi doskonały biznes, przy głównych założeniach:
- licealiści i inne smarki potrzebują oryginalnego narzędzia do szpanowania dorosłością
- marketing i reklama same się robią, z racji kontrowersyjnego rodzaju towaru
- polski rynek jest jeszcze cnotliwy dla takich akcji, np. w usa czy starej europie to już dawno nawet się śmiać przestali i zapomnieli.
- popyt na dopalacze będzie w polsce już tylko spadał, wtedy producent udostępnia franchising w następnych ciemnogrodach (np. europa zupełnie :) wschodnia). Działa to tak na całym świecie, że po otwarciu paru stacjonarnych sklepów, w skali całego kraju popyt gwałtownie rośnie przez kilka tygodni, a po maksimum już tylko spada, do momentu ustabilizowania się na minimalnym poziomie. Sklepy zostają tylko w kilku największych miastach.

---
Przebywając w jednym ze sklepów czułem się jak palant wśród tłumu młodzieży z plecakami oraz otwartym i lejącym się po ich kurtce piwie, które piją stojąc w kolejce.
Czarę goryczy i wstydu przelało ostatnie pytanie sprzedawcy: " Czy ta lufka to może być ta z owieczką??"

Czułem się tam wtedy fatalnie mając w myślach akcje sprzed paru lat typu wyczajenie i objebanie kryjówki dilera ze smakołyków, a później na siarczystym mrozie łyknięcie paru buchów z wiadra schowanego w krzakach koło peronu.

Gdzie ten nastrój jak była plaga łapanek na osiedlu a ty spalony siedzisz na balkonie i patrzysz na to już spokojnie z góry po nerwowej wymianie z dilem w samochodzie na rondzie w środku miasta.

I późniejsza atmosfera gdy chodziło się żmudnie od klatki do klatki zagadując nieznanych ludzi o towar...

Cóż czasy się zmieniają, nic się na to nie poradzi :)
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
o kurwa... nie wiem czy to fake czy nie, nie istotne nawet. niezle sie usmialem kto tu kurwa poucza polskich malolatow - polish vodka team i ludzie ktorzy wychowali sie na "czystej sensi good a weed bez prochow". musze przyznac ze nic na swiecie mnie tak nie wkurwia jak to cale bless jah pierdolenie o tym co natura dala i jakie to jest, ja pierdole, pozbawione negatywnych stron i dobre na tle "prochow". i kto tu probuje omamic "malolatow"?
  • 4024 / 370 / 950
Jakby nie było, o tym co natura dała przynajmniej coś konkretnie wiadomo... czego nie można powiedzieć o dopalaczach.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
coś powiedzieć można - http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-018
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.