Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Przed chwilą zorientowałem się że biorę 50-100mg dmaa 5 razy w tygodniu przed treningiem w przedtreningowce angel dust
Nie wiedziałem do tej pory że ta przedtreningowka ma dmaa, biorę ją już jakiś czas i narazie nie mam skutków ubocznych ale jak się zorientowałem że codziennie to wale, doświadczyłem zadziwienia. Czy wiadomo jakie skutki uboczne mogą mnie dotknąć? Jeśli nie teraz to czy pojawia się one za jakiś czas ?
  • 17 / 4 / 0
Ja przy usmazonych receptorach dopaminowych zostalem poczestowany na silowni crackiem (przedtreningowka z dmaa)
Mialem mgle myslowa ogolnie czulem sie bardzo zle oraz mialem problemy z koncentracja.
Wiadomo ze dmaa mocno smazy receptory wiec po jakims czasie mozesz spoedziewac sie takich efektow.
  • 311 / 43 / 0
Brałeś dmaa i nie zoeoentowales się że coś jest nie tak jak weszła przedtreningówka?
Musiałeś dostać wyjebke nie ma innej opcji.
Ja miałem próbkę dmaa z darklabs, 150 mg jak zaczęła wchodzić tętno wzrosło z 80 do 130 gdy siedziałem energia i motywacja do góry też skoczyły ale treningu nie zrobiłem wtedy nie mogłem się skupić nic nie czułeś?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.