Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Przed chwilą zorientowałem się że biorę 50-100mg dmaa 5 razy w tygodniu przed treningiem w przedtreningowce angel dust
Nie wiedziałem do tej pory że ta przedtreningowka ma dmaa, biorę ją już jakiś czas i narazie nie mam skutków ubocznych ale jak się zorientowałem że codziennie to wale, doświadczyłem zadziwienia. Czy wiadomo jakie skutki uboczne mogą mnie dotknąć? Jeśli nie teraz to czy pojawia się one za jakiś czas ?
  • 17 / 4 / 0
Ja przy usmazonych receptorach dopaminowych zostalem poczestowany na silowni crackiem (przedtreningowka z dmaa)
Mialem mgle myslowa ogolnie czulem sie bardzo zle oraz mialem problemy z koncentracja.
Wiadomo ze dmaa mocno smazy receptory wiec po jakims czasie mozesz spoedziewac sie takich efektow.
  • 311 / 43 / 0
Brałeś dmaa i nie zoeoentowales się że coś jest nie tak jak weszła przedtreningówka?
Musiałeś dostać wyjebke nie ma innej opcji.
Ja miałem próbkę dmaa z darklabs, 150 mg jak zaczęła wchodzić tętno wzrosło z 80 do 130 gdy siedziałem energia i motywacja do góry też skoczyły ale treningu nie zrobiłem wtedy nie mogłem się skupić nic nie czułeś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.