Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Dzisiaj wziąłem 120 mg to bardzo duża dawka ale na mnie działa idealnie. Tolerka poszła w górę. Chociaż 120 mg to potężna dawka
  • 61 / 1 / 0
Jestem po 4-5 dniach picia, jak zawsze wystepują kłopoty z zaśnieciem. Jaką dawke na pierwszy raz polecacie? Ja chłop 95 kg wagi, nigdy nie brałem żadnego benzo. Przyjmuje po jednej tabletce przed zaśnięciem Pramolanu
  • 130 / 6 / 0
Jedną tabletkę :-D

Chociaż na mnie Diazepam działa aktywizująco, wcale mi się nie chce po nim spać.

Cholera wie ile trzeba by wziąć na sen.

Na to wolę Xanax, a w ogóle to chyba specjalnie na sen masz Etizolam.

Chociaż założę się, że one wszystkie i tak bledną przy Mirtazapinie %-D
  • 546 / 13 / 0
halfmaniac-ja po kilku dniach picia od razu rano zarzucam 20 mg relanium a pozniej przez 2 -3 dni na noc 10-15 mg i zasypiam po 10 minutach
  • 13 / / 0
Jak jest z wlewkami p.r. Relsed? Mogę jakoś oddzielić Diazepam? Albo ewentualnie wypierdolić je doustnie? W końcu rozpuszczalnikiem jest butanol, a on ma parzystą liczbę atomów węgla, chyba się po 5ml nie przekręce %-D

Do dupy nie chce pakować bo to pedalski zwyczaj
  • 225 / 10 / 0
Zjadłem łącznie 60 mg relanium poprawiłem wiadrem i 3 piwami.

Jak długo, mając na uwadze długie półtrwanie diazepamu, będzie mnie trzymać?

Czy jutro np, w południe będzie widać po mnie? Dodam, że teraz się czuję właściwie trzeźwo może wyrobiłem tolerancję browarami ale 60 mg rolek to nie mało (ostatnie 10 mg z 10 min temu), wszystko podjęzykowo poza 2 które pogryzłem i zapiłem.

Jutro będę na fazie dalej ?
scalono - aire

Zjadłem wczoraj całą paczkę, miało stanąć na 5 tabletkach.
Pamiętam co prawda wyciskanie każdej piguły z blistra, gorzej z końcówką wieczoru nawet nie wiem kiedy zasnąłem, ale do łóżka dotarłem :gun:

Czyli przy nikłej tolerancji zjadłem 100mg diazepamu, rano wstałem nadal czuję czilout, wiadomo jak długo (orientacyjnie) ta substancja będzie odczuwana w organizmie po takiej dawce ?
scalono - aire

[DO MODA- O SCALENIE]
tak więc wczoraj opierdoliłem boxa rolek (100 mg diazepamu)
poprawiłem paroma piwami i było średnio- lekka euforia lepsze samopoczucie itp ale nie wiem czy katalizatorem tegoż nie było ściągnięte w międzyczasie wiadro. No i senność, zapiłem kawką z ciśnieniowego siekierka.

Tolerancja jaką posiadam to 3 mg alprazolamu w tym i 2 mg w zeszłym tygodniu więc raczej tolerka na bzdz niska.

Także ten... rolki to słabe benzo, aczkolwiek po całej paczce w 1 wieczór czyli 100 mg diazepamu czułem się serio spoko lepiej niż po alprze.
co prawda doprawiłem wiadrem.

ale i tak 100 mg rolek > 2 mg alprazolamu
biorąc pod uwagę proporcje, to alpra wygrywa (benzo mercedes podobno)

jak żarłem zolpidem ojebałem cały blister pamiętając jedynie 2 pierwsze pillsy, także zolpidem przy benzo to kibel.

waląc 100 mg rolek z kilkoma mocnymi piwami (na mojego expa / tolerkę to kosmosfchuj) ogarniałem wszystko (zero przypau, nocnych telefonów itp)

natomiast pół blistra zolpidemu z kilkoma piwami przupau fchui

dodam, że z bzdz + alko najbardziej przypałowy mix to alpra + alko (nawet klony z alko dla mnie były na ogarze).

natomiast rolki z alko wypadły (w moim przypadku, nie gwarantuję że i u innych jakby co) zajebiście, amnezja jedynie końcówki wieczora.

wiem tym samym, że w benzosy się nie wpierdolę, gdyż na mnie szału nie robią, skoro 100mg relanium przy prawie 0 tolerce dało zwyłky chillout.

lepiej więcej sqna przypalić i zapić piwkiem <3

co prawda w/w rolki poprawiłem także wiadrem, więc dopuszczam możliwość że zbyt duza ilość benzo osłabiła działanie mj ( u mnie priorytetowe) w związku z czym zjebałem proporcje.

rolki już pierdole następnym razem max 0.5 afobamu + wiadro (wcześniej też waliłem wiadra na 1.5 alpry co stłumiało mj w chuj i wypadało niekorzystnie na rzecz mj)

wniosek: przy mixach banzo + mj, lepiej dać poniżej standardowej dawki benzo (np. 5 mg rolek lub 0,5 alpry w obu przypadkach bez alko), do tego standardowa dawka mj lub w sumie większa (w sensie 2 lufki / 2 wiaderka) - zapowiada się że to jest mix doskonały.

ponieważ zbyt dużo benzo gasi zieloną fazkę.
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Wczoraj miałem pierwszy kontakt z diazepamem, trochę się rozczarowałem. Poszło 25mg i wrażenia prawie zerowe, na pograniczu placebo. On też jest taki kapryśny, czy jak? Przyjmowałem oralnie, może lepiej podjęzykowo?? Kolejna sprawa jest taka, że jestem kodziarzem na tolerce 600mg, przed chwilą poszło 30mg diazepamu, po południu chce się dobić kodą ale tylko 300 mg, odczuje je, czy szkoda hajsu na to? Bo na 600 dzisiaj nie skołuje.
Uwaga! Użytkownik lekkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 37 / 0
Diazepam to przyjemna, ale słaba benzodiazepina. Nie ma co spodziewać się kit wie jakiego szału. Ja bym celowal w 50mg+
  • 546 / 13 / 0
a sennosc Was nie bierze po powiedzmy 50 mg rolek czy 4-5 mg klona? bo ja drugi dzien jak snieta ryba
  • 712 / 83 / 2
Co człowiek reakcja. Ja jestem delikatnie senny na klonie od 4mg w zwyż. Rolki zwykle wrzucam 15mg-20mg i wtedy jest mi ok, nie żre od razu pół opakowania.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.