Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
Re: 5-DBFPV
Nieprzeczytany post autor: zLoad »
necrokarol pisze:
kapciezeusa pisze:
belejaki pisze:
^ No a jak myślisz? Na sto %.
Sprawdzałeś? Po MDPV było na odwrót z tego co pamiętam.
chyba w snach :-D
po MDPV jak pińć złotych :D

co do 5-DBFPV
miałem przyjemność ostatnio grama testować i powiem że bardziej temu w stronę mdpv właśnie niż alfy
patrząc na vapo i smak
bo działanie duuuużo słabsze i dawki duuuużo większe ale jako tako daje rade
testowane tylko vapo (po przerobieniu gramulca a-pvt która IMO lepsza do vapo)
Karolku powiedz mi proszę, jak działa ten srodek. Z czystej ciekawosci pytam bo sort kumpla probowal wyprostowac jedynie krzywa wieżę w Pizzie ale może to byl trefny sort, napisz jak dzialał Twój.
Last night Smileshop saved my life !!
God bless America !!
smilewholesale.eu

Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
  • 71 / 5 / 0
Re: 5-DBFPV
Nieprzeczytany post autor: necrokarol »
bez rewelacji wielkiej
ale jakoś tam dawał radę
vapowałem to cudo i było takie
hmmm nijakie
bez mocnego wejścia
lajtowy stim raczej na pewno nie dla alfiarzy
tylko dla okazyjnych użytkowników stymulantów :D
  • 1676 / 106 / 0
mialem to w brazowym pudrze
lipa
chyba z grama zrobilem wrzucajac na poczatek po 50 mg potem 100 mg
az skonczylo sie mega krecha 400mg
i poszedlem spac bo sie wku... nie bede
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
necrokarol pisze:
kapciezeusa pisze:
belejaki pisze:
^ No a jak myślisz? Na sto %.
Sprawdzałeś? Po MDPV było na odwrót z tego co pamiętam.
chyba w snach :-D
po MDPV jak pińć złotych :D
Chyba po przedawkowaniu, bo przy dawkach parumiligramowych źrenice były takie same jak na trzeźwo pomimo srogiego działania.
necrokarol pisze:
co do 5-DBFPV
miałem przyjemność ostatnio grama testować i powiem że bardziej temu w stronę mdpv właśnie niż alfy
patrząc na vapo i smak
bo działanie duuuużo słabsze i dawki duuuużo większe ale jako tako daje rade
testowane tylko vapo (po przerobieniu gramulca a-pvt która IMO lepsza do vapo)
To jak to dawkować w porównaniu do MDPV?
MDPV rozpuszczałem 25mg w 500ml wody i taka woda wystarczała mi na dwa dni popijana łyczkami co 2 godziny. Ile rozpuścić tutaj by mieć analogiczne działanie?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Przetestowałem to cudo, wprawdzie dość nieobiektywnie - zejście po 4-MeO-PCP po 2 godzinach snu z dużą dawką odrealnienia, ale powiem tak - umarł Król MDPV, niech żyje Królewicz 5-DBFPV.
Wziąłem 6mg doustnie. Nawet nie wiem ile czasu minęło, ale poczułem TO coś co znam tylko z MDPV - to uczucie że zaraz będzie srogie pierdolnięcie dopaminowej euforii i faktycznie tak było. Dopalenie e-papierosa popsuło cały stan, ale na szczęście wszystko wróciło po niedługim czasie na dobre obroty.
W działaniu jest to słabsze od MDPV i bardziej stymulujące (jednak nie mam odniesienia jakbym teraz na MDPV zareagował) i ogólnie po jednej próbie bardzo mi się podoba, może spid trochę zbyt mocny jest i ogólnie widać po mnie na zewnątrz, że coś tentegez. Stan jest klarowny i fajny, nie jest nachalny. Nie ma bodyloadu jak przy alfie, nie ma takiego odrealnienia. Długo trzyma - wjazd poczułem o 15:13, a dopiero teraz dorzuciłem kolejne 6mg (mam nadzieję, że nie za dużo). Zdecydowanie bardziej przypomina to wszystko MDPV w takiej wersji bardziej lite. Nawet wyostrzenie kolorów jest takie jak po MDPV. Z fajkami to samo, po MDPV nie mogłem ich palić, a tu załatwił mnie epapieros.

A teraz zmęczenie robi swoje i afterglow i zmiany percepcji po 4-MeO-PCP powróciły, trochę wzmocnione w stylu lekkiej alfy czy pentedronu (cienie i powidoki, wiecie o co chodzi, co nie? :))

Substancja wymaga większej ilości testów i sprawdzenia jak się zachowuje długofalowo, ale moja wstępna ocena zdecydowanie na plus. W końcu w miarę podobnie działająca alternatywa dla MDPV.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 6 / 0
Ktoś mi wytłumaczy czemu pomimo pozytywnych opinii takich wyjadaczy jak 885 Bigos czy SCR ten wątek jeszcze nie ma 100 stron?
dj Jekyll & mr Hyde
  • 2428 / 90 / 0
Przeciez ja sie o tym nie wypowiadalem pochlebnir chyba ze o czymś nie wiem i na ostrej pizdzie po alfie cos zem tu skrobnol? %-D dla mnie to była lipa fchuj miałem sampla 0,25g i testowałem Sniffa i vapo i chujnia po całości to była...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Dlatego, że chociażby ja się dopiero teraz tą substancją zainteresowałem - kiedyś prosiłem o sampla ale nie dostałem to i nie spróbowałem.

I substancja podoba mi się. MDPV to to nie jest i nie jest jakieś jebitnie mocne, ale działa i nie ma efektów ubocznych które ma alfa.
Poza tym czuję się po tym paradoksalnie podstymulowany i spowolniony, ogarniam wszystkie myśli i czuję taki spokój wewnętrzny, a z drugiej strony jestem cały czas świadomy. Normalnie tak nie mam - albo pędzące myśli albo wyłączenie świadomości. ADHD? Jedynymi substancjami po których miałem podobnie jeśli chodzi o klarowność myśli były MDPV oraz amph w bardzo małych ilościach. Po EPH i IPH w ogóle tego nie miałem.
Jeśli chodzi o zejście czy parcie na dorzutki to jak na razie nie zauważyłem takich problemów, substancja schodzi bardzo subtelnie, miałem zmęczenie i bezsenność ale mogła w tym być też zasługa 4-MeO-PCP.
Dzisiaj zapodałem 3mg i jest to dawka progowa dla tego brązowego sortu, potem stwierdziłem, że to jednak za słabo i dorzuciłem 5mg.

EDIT zobaczymy jak będzie ze spaniem na dłuższą metę no i spróbuję tego w pracy. Może będę w stanie usiedzieć 8h na miejscu i nie gadać za dużo, a nie tak jak zawsze, że 15 minut nie wysiedzę jeśli nie mam jakiegoś wciągającego zadania do wykonania. Dotychczas jedyne substancje które pomagały to MDPV i MXE.
  • 2428 / 90 / 0
Może i to się spopularyzuje teraz ale na pewno nie wśród alfiarzy czy osób które szukają działania rekreacyjnego tyko tak jak scr typowo lekkiego stimsa do pracy umysłowej...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
@Bigos - zdecydowanie, bo od czasu MDPV takiego stymulantu nie było. Był coprawda EPH ale był zbyt natarczywy w stymulacji i chaotyczny. Po EPH i IPH bardzo dużo przeklinałem dość podświadomie, po MDPV i DBFPV tego nie ma, a potrafię bardzo dobrze wyrazić to co chcę przekazać.
O alfie to nawet nie wspominam, bo to 1/3 fajności MDPV, a do tego masa uboków, odmóżdżenie, schizofrenia i tak dalej, poza tym peak jedynie ze 40 minut.

5-DBFPV ma jeszcze jedną niesamowitą cechę - to wyciszenie, nie mam natłoku myśli i o dziwo nie mam jakiś psychoz i halucynacji jakie mam zawsze po stymulantach od czasu przeżycia psychoz na DPMP i alfie.
No ale gadać to się po tym chce, bez dwóch zdań :)

A w ogóle to dla mnie takie nienatarczywe działanie ze stymulacją i podkręconym odczuwaniem przyjemności i dopaminy jest bardzo rekreacyjne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.