Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 244 / 24 / 0
Zaglądając nas stronę internetową pewnego czeskiego sklepu natrafiłem w ich ofercie na linię nowych produktów nazwanych "dazed". Nie jestem pewien czy nadają się na nowy temat, ale skoro ciekawostka w postaci sentia spirits takowy posiada, to może i ta nowość mogłaby mieć własny.

Czym jest dazed? Zacytuję opis z czeskiego sklepu

"Kluczem do efektów linii DAZED są olejki eteryczne. Ta doskonale zrównoważona mieszanka olejków, ziół, kwiatów i owoców potrafi stymulować receptory GABA w ludzkim ciele"

Sam tego nie próbowałem więc nic od siebie dodać nie mogę. Są dostępne w różnorakiej formie: edibles jak miód czy żelki, są płyny do wapowania i konopne kwiaty nasączane tym czymś. Tanio nie jest bo kartridż z 1ml płynu o mocy 12% kosztuje ok 20 euro.

Jakie olejki eteryczne mogą być podstawą produktu? Kiedyś dodałem kilka kropli jakiegoś olejku do kąpieli i po 15 minutach nie wiedziałem co się ze mną dzieje bo dopadło mnie błogie nieogarnięcie. W olejkach eterycznych drzemie pewna moc.
jestem obłąkany
  • 318 / 81 / 0
Widziałem stronę, info na temat składu zerowe, więc może być tam wszystko
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.