Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak już wielu osobom wiadomo, że przy ładowaniu się DXM najlepiej wykonywać jakąś czynność, jak układanie pasjansa, kostki Rubika, oglądani jakieś filmy, ponieważ wtedy trip będzie z tym związany. Tak więc moje pytanie brzmi, jaką czynność, jakie myśli mieć, w czasie wchodzenia DXM, by trip był pełen nowych przeżyć?
  • 1290 / 7 / 0
Skręcanie jointów na tripa, zawsze to robiłem z ziomkami.
  • 488 / 7 / 0
Mnie tam się zawsze srać zachciewało %-D serio.
  • 1513 / 25 / 0
Duży wpływ ma całe popołudnie przed tripem. Parę razy miałem zjebane/fajne tripy bo;
-strony typu sadistic, rotten, efukt przez cały dzień i na tripie "doświadczyłem" wielu ciekawych ekscesów.
-gry na gba (emulator) zwłaszcza advanced wars - trip w pikselach z czołgami - na początku fajnie potem strasznie męczące błyski i animacje.
-filmy i seriale (scrubs :P) - kiedyś skuszę się na wieczór z anime jakimś fajnym (Cowboy Bebop) a potem trip.
-świetne efekty są po czytaniu (książek) - cewy i przemyślenia nie są takie szablonowe, fajnie się płynie.
-ogólnie to spacery, dzień w drodze, dużo bodźców, zróżnicowane zajęcia. Czas ładowania zazwyczaj spędzam na przygotowaniach - playlisty, podręcznych gratów, napojów itp. Zaraz przed wejściem zazwyczaj fragment filmu.

@posty z góry i z dołu; na fazie zawsze (czasem jak już wchodzi) muszę pójść do kibla (często na największym robowalku) i zazwyczaj mam rozwolnienie. Przepraszam za tę szczerość.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 580 / 4 / 0
Jozek, też tak mam %-D Ciekawe, co to za prawidłowosc na nas działa :D
  • 3248 / 3 / 0
Podczas ładowania generalnie nie robię nic twórczego, rozmawiam na komunikatorze ze znajomymi (z [H] a jakby :cool: ). Czasem oglądam wiadomości (rotf), albo zwyczajnie wezmę jakąś książkę do ręki, położę się na łóżku i czytam. Niegdyś oglądałem filmy, ale teraz tą przyjemność zostawiam sobie jak wejdzie już pierwsza dawka. (i tak kurwa, nadal od roku oglądam tylko Fear and Loathing in Las Vegas + od pół roku Where the Buffalo Roam - i wciąż mi się nie znudziło, lol)

:)
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 4 / 0
Nie robię nic szczególnego, po prostu czekam na pizdę robiąc wszystko co robię normalnie, a jak poczuję pierwsze symptomy wejścia kładę się ze słuchawkami, żadnej filozofii :P
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 60 / 1 / 0
poza ciaglym lataniem do kibla, to albo ogladam jakas psychodeliczna kreskowke, leze i slucham muzyki, albo rozmawiam z kims na fb. czasem zdarzy mi sie tez bawic z kotem, albo rozmawiac po prostu z kims face2face.
Uwaga! Użytkownik Malevia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
ja kiedy ładuje sie aco zazwyczaj gram w skyrima, kiedy tak się powoli wkęcam w klimat i troche zaczynam czuć że jestem niejako w geze głównym bohaterem to gram jeszcze chwile bo to jest cholernie przyjemne, a potem zakładam słuchawki i do łuzia podróżować po dexowej przestrzeni :D
  • 488 / 13 / 2
Najlepiej jest pójść zarzucić deksa w lesie jeśli ma się możliwość po czym zsynchronizować powrót do domu tak by się załadował przy wchodzeniu do ogrodu i później trip na leżąco w ogrodzie np. na koziołku do cięcia drewna, polecam. Doznania niesamowite :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).