Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
meta - dopa/norad/serotonina. Wzrost energii, euforia i zwiększona mocno czujność wraz z zmniejszeniem uczucia głodu.
Crack - Blok wychwytu neuro: dopa, norad, i serotonina. Natychmiastowa euforia, zwiększenie energii oraz poprawa nastroju.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
W Polsce chwała bogu, że dilerzy nie mają tego gówna w ofercie i kokaina do najtańszych nie należy (niby można zrobić z amoniakiem ale to jednak nie to samo), ale na zachodzie to jest po prostu tak powszechne i tanie, że aż mnie skręca - boje sie obecnie gdziekolwiek wyjść nawet do sklepu żeby tylko nie spotkać jakiejś kurwy albo dilera w samochodzie bo wiem, że sie nakręcę a jak już znowu sie w to wjebie to będzie mój definitywny koniec.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
04 stycznia 2024provide pisze: @Czoug jakie są ceny tego i co najcześciej dodają jako wypełniacz?
Ja miałem raz ciąg na tym to skończyło sie po jakimś tygodniu na obłędzie, połamanej karcie sim i perswazji w kierunku dilerów. Ciężko określić ile dokładnie hajsu wyjebałem na te ekscesy bo w międzyczasie chodziłem na kurwy i grałem na maszynach ale chyba coś w okolicach £250-300, ostatniego dnia dzwoniłem z 6 razy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.