Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 63 / 9 / 0
Orientuje się ktoś czy brak węchu spowodowany przez covid ma jakieś negatywne działanie na substancje np. meta, amfa jeżeli walimy sniff?
Coś mi się wydaje odkąd mam covid to wszystko w sniffie coś mnie słabiej kopie %-D

Ps: jak zły dział to proszę o przeniesienie
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2022 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 130 / 10 / 0
Może Cie słabiej kopie dlatego, że organizm toczy walke z wirusem ?xd węch raczej tu nie ma nic do gadania ale to, że pewnie jesteś osłabiony, bądź lekka gorączka, już ma.
  • 142 / 27 / 0
@sadworld - uważam ,ze zajechany przez chorobę organizm, broniąc się ostatkami sił nie pozwala na pełną fazę.
  • 231 / 41 / 0
Covid bardzo osłabia organizm, nawet jeżeli nie masz specjalnie innych objawów poza utratą węchu i smaku. Ja po covidzie (którego przechodziłam lekko) dość długo nie mogłam zaznać takiej fazy po ketonach jak zwykle, a po alkoholu miałam nieludzkiego kaca - dosłownie wyłam z bólu. Podejrzewam, że w przypadku stimów jest tak samo lub bardzo podobnie.
Covid to okropne gówno, po ponad roku od przebycia choroby nadal mam zadyszkę po godzinnym treningu czy krótkiej przebieżce, a jak złapie mnie migrena to mam pozamiatany dzień.
People have been taking drugs for thousands of years; it is a universal right of all cultures, because we can't stand reality in too many doses sober.
  • 63 / 9 / 0
Dzieki za info, a ja smieje sie z kuriera ze slabe tematy ostatnio sa %-D
  • 231 / 41 / 0
Hahaha. %-D Myślę, że po jakimś czasie od wyzdrowienia na spokojnie wróci czapa taka, jaka być powinna. ;)
People have been taking drugs for thousands of years; it is a universal right of all cultures, because we can't stand reality in too many doses sober.
  • 142 / 27 / 0
Oby szybciej wróciło zastanowienie i refleksja nad swoim zdrowiem :)
Napisał ten, co kiedyś zagryzał antybiotyki dropsami :))
  • 231 / 41 / 0
No ja covida próbowałam zapić, ale wspomniany turbo kac przy tej chorobie skutecznie mnie zniechęcił. Faszerowałam się nie alkoholem, ale przeróżnymi witaminami, suplementami itp.
A tak poważnie, to lepiej sobie na czas tego choróbska podarować ćpanko i chlanie bo naprawdę wystarczająco organizm dostaje po dupie od tego wirusa. :P
  • 63 / 9 / 0
Jak by to było takie łatwe @Ratnehap to bym tak pewnie zrobił:D
  • 231 / 41 / 0
@sadworld Znam to 😂 łatwo mówić, gorzej wykonać. Chociaż No mi się akurat wtedy udało bo byłam przerażona tym całym covidem. Teraz to bym zaćpała skurwysyna. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem