Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 390 / 24 / 0
Ja nie imprezuję, a jak już muszę to najlepsze dla mnie wszystkie zamulacze. Najlepiej alkohol. Ewentualnie benzodiazepinki. Wszystkie stimy, trawy i inne wynalazki powodują u mnie paranoje :D
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 14 / 0
Na impreze w klubie oczywiście alkohol ze względów "kulturowych"
i do tego MDMA/ piguły na MDMA. Wrzucane wg mnie najlepiej 150mg na początek po godzince kolejne 150mg i kilka kolejnych godzin masz z głowy, po imprezie zbierz jakąś dupke do domu zjedzcie po kolejnych 150mg i bawcie sie dziko do rana

TYLKO SIE NIE ZAKOCHAJ
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
@Mendeleev
Zgadzam sie, alko i MDMA dobrze sie zgra.Mozna jeszcze wypic 2-3 piwa i do tego 2 mg klona i tez sie bedziemy dobrze bawic.Jesli chodzi o te piwa pisze na swojej tolerce, dla kogos moze byc za malo/duzo.Kazdy zna swoj organizm i swoja tolerancje wiec dobierzcie to do tego.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1425 / 80 / 0
A ja mam tak, że jak lecą proszki to nie może być nawet najmniejszej ilosci alko.
  • 1610 / 55 / 0
Hexen nie bo na zwale się włącza antisocial
  • 2115 / 625 / 0
MDMA zdecydowanie, patrząc na obecną sytuację z pillsami, to najlepiej kryształ od zaufanego V. z ciemnego internetu, ew. sprawdzona motka na miejscu, też kryształ. Ma tak specyficzny zapach, budowę i smak... Podobno hipsterzy jedzą MDMA dla smaku. #pdk ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 610 / 29 / 0
A jaka jest obecna sytuacja z pillsami ;) ?
[mention]Mendeleev[/mention] nie siałbym takiej dezinformacji co do tego dorzucania, nie jestem tu od poprawiania ale ktoś po prostu może materiał zmarnować czytając te porady
  • 135 / 14 / 0
18 października 2017hess pisze:
A ja mam tak, że jak lecą proszki to nie może być nawet najmniejszej ilosci alko.
jakie proszki? i co sie dzieje jak łączysz z alko?

[mention]4noniush[/mention]
To sposób na przedłużenie tripa kosztem mocy, a w przypadku bardzo mocnych piguł wrzucanie dwóch połowek w ciągu godziny ogranicza ryzyko przedawkowania, ale chętnie poznam twoje zdanie
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Jak chcesz dorzucać to najlepiej dwie godziny po rozpoczęciu działania i 1/2 dawki ewentualnie 2/3 jak chcesz troszkę podbić. A jak już jesteś po imprezie a przede wszystkim działaniu, bo tak zrozumiałem ten przekaz to wrzucanie tylko wypierze Ci jeszcze bardziej receptory i niewiele poczujesz, nie jest to za zdrowe tym bardziej że nie klepnie jak należy
  • 135 / 14 / 0
dokladnie 1/2 dawki zgadzam się ale czy godzina czy dwie to myśle kwestia indywidualna mi po godzinie jest najlepiej peak wtedy dzieli się na wyraźne dwa wierzchołki. Jeden delikatny, zapowiadający przygodę a drugi juz totalnie rzuca nas w huragan Molly.
Co do wrzucania z dupeczką już w domu - to ona ma byc napalona Ty poprostu ruchasz dobre ruchanie nie jest złe nie mam pojecia czemu Ci to przeszkadza ... receptorrrrrrrrruchanie sie nie wypierze

Te oskarżenia o nakłanianie do marnowania troche przesadzone... z resztą co to jest 3 setki MDMA a w kibel ich przeciez nie mowie zeby spuszczac
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.