Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4965 / 871 / 0
Co najmniej 2 tygodnie, optymalnie bylo by poczekac miesiac, poza tym nie polecam odstawiania " z kopa" ze nagle przestaniesz brac, bo bedziesz miala nieprzyjemne efekty uboczne. Wyzeruj sobie sertraline biorac po 50mg tydzien, pozniej tydzien 25mg i dopiero odstaw, pozniej poczekaj jeszcze te 3 tygodnie-miesiac i mozesz jesc kwasa.
  • 214 / 18 / 0
Czy tak samo jak w przypadku LSD jest też z fenylkami? Bo mi zalegają nietestowane DOCe jeszcze a jestem na SSRI i nie wiem ile przed odstawiać, żeby poczuć pełnie efektów. Obstawiam, że z alladynem sprawa ma się tak samo co z LSD?
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4965 / 871 / 0
Wszystkie to psychodeliki serotoninergiczne wiec sprawa ma sie tak samo . Odstaw na conajmniej 3 tyg, ja bym tak zrobil.
  • 537 / 35 / 0
Chodzą za mną stimy, szczególnie efka i "mysia cipa". Czy na Setralinie, Trazodonie i Doksepinie można ładować?
  • 708 / 25 / 0
Stymulanty tak oczywiście z zachowaniem umiaru i ostrożności.
  • 214 / 18 / 0
Jak z 2'-oxo-pce na sertralinie?
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4965 / 871 / 0
@Tosigot, stymulanty mozna jesc, sam jestem na SNRI , wenlafaksyna i dzialaja jak nalezy.
  • 954 / 52 / 0
Idąc po benzo, całkowicie zdziwiony dostałem w gratisie Esci (ASRI) - kojarzony bardziej jako Lexopro kiedyś. Pierwszy raz mam w rękach w ogóle antydepresanta, nadaje się to (ten konkretny) do czegoś w ogóle - porównując do innych tego typu substancji (SSRI to właściwie to samo)? Ile czasu odczekać z braniem od odstawienia ćpania? Co można ćpać podczas brania? Ile po odstawieniu odczekać z braniem wszystkiego?
Mowa o stimach wyżej, że lajtowo - stymulanty angażujące >5% sert stanowią jakieś niebezpieczeństwo dla - zdrowia/skutecznego leczenia/skutecznego działania stymulantów? Np. hexen, 2 i 3 fa nie zaszkodzą? Co można brać na tym bezpiecznie, nie psując kuracji i poczuć w ogóle działanie?
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2016 przez JanBreivik2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 214 / 18 / 0
Ktoś tu pisał o "lekkim wzmocnieniu" działania kodeiny na sertralinie. Zgadzam się, sertralina mocno zwiększa sedację, ale niweluje praktycznie całkowicie kodeinową euforię.
  • 3959 / 149 / 0
kiedys bralem wenlafaxyne 14 dni po czym odstawilem i przyjebalem 300mg kody, ktore mnie mocno upierdolilo na ponad 24h.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.