i to nie sarkazm
wiesz co do nosa leci, ten śluzowaty glut to obrona Twojego organizmu przez obcym ciałem w nosie
w zależności jaki masz staż ten śluzotok pojawi Ci się po minucie albo po 25 minutach
Zasada jest prosta, im to później wysmarkasz tym się więcej wchłonie
( zawsze możesz top połknąć ) i nie to nie żart
Wszystko zależy od Twoich preferencji, a tak nie zmarnujesz towaru smarkając go do husteczki. proste.
no wiadomo że im dłużej to potrzymasz to tym "lepiej" dla ew. bomby której oczekujesz
a zamiast smarkać to to połknąć to najlepsze co można zrobić skoro się już zażywa tego typu substancje, i które oral potrafią ładnie kopnąć.
Niektórzy lubią smak wódy, ja lubię smak spływa. Nie wyobrażam sobie go wypluwać albo zapijać napojem na siłę
@tosieniedzieje mrożenie? xD jakie mrożenie, mrozily to jakieś ketony z lidokaina. Tutaj jest wyżeranie gardła i pieczenie bardziej oraz nie raz łezka w oku, im bardziej miałem przezroczyste i duże kryształy 3cmc tym bardziej wyżerały i lepiej klepały, jak konkretnie wyżera to dobre cmc
bo TU na głupie pytanie była - głupia odpowiedź
- mnie przynajmniej pewne kwestie wydają się oczywiste
jak np. wysmarkanie nosa lub trzymanie tam towaru w celu wchłonięcia się jak największej ilości substancji przez śluzówkę, jeśli nie lubimy tego połykać
Słuchaj stary, nie jestem fanem ketonów, biorę je bardzo sporadycznie, i poza metkatem to waliłem ketony (a konkretnie cmc) mniej niż 10 razy. Nie wydaję mi się żeby moje pytanie było głupie. Po 5 minutach niby czuje że mam peak ale jednak wyciągam z nosa białe coś, co sugeruje mi, że jednak jeszcze nie wszystko się wchłonęło. Po prostu nie jest to moja grupa substancji, nie znam się jakoś bardzo na niej więc pytam.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
31 maja 2026myszkaszara8 pisze: Mój chemik powiedział mi ostatnio, że goście z hurtowni spierdolili syntezę mefedronu, więc pomieszali 50:50 z cmckami i pościli a chłopiska zadowolone to huj? I tak na tym zarobią i tak.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Wiem, że jest 3cmc w mixie z 2cb w krysztale jeden z wendorow się tym chwali swoim ogłoszeniu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.