Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 26 / 0
Czy 4cmc przebije się przez 50mg sertraliny? Jest szansa że to w ogóle zadziała? Kiedyś na 150mg wenli testowałem w czasach legalu klefa to zero działania..
Przedstawienie musi trwać.
  • 1194 / 139 / 0
Wariacie jak masz mocny temat i jedna nie duża kreska potrafi tak potężnie wpłynąć na organizm że właściwie tracisz nad nim kontrolę i rozplywasz się, sądzisz że 50mg antydepresantu nie przebije ? 😅
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam 💔
  • 1593 / 254 / 0
Też nie wiem czy 4-CMC pokaże cały potencjał kiedy biorę kilka psychotropów, chociaż kiedyś jak zjadłem gramca to było dobrze chociaż też byłem na różnych lekach (ale nie tylu co teraz) i dopiero co przerobiłem parę g hexena. Raz dawno było tak że byłem mocno zrobiony różnymi rzeczami, podałem niewiadomą ale dużą ilość klefa iv i zaraz zrobiło się cholernie nieprzyjemnie, wystraszyłem się i szybko strzeliłem benzo, szybko wróciłem do normy.
  • 177 / 26 / 0
A jakie leki bierzesz? Bo też biorę inne psychotropy ale one raczej nie kolidują zbytnio @zburzony .
  • 1593 / 254 / 0
@AngelSentinel biorę w sumie 3 antydepresanty serotoninowe stąd te wątpliwości. Mimo że jak pisałem raz było bardzo miło po klefedronie a brałem wtedy 2 antydepresanty.
  • 74 / 18 / 0
sertralina ma długi w porównaniu do większości SSRI biologiczny okres półrwania (ok 26h, aktywne metabolity w rodzaju desmetylsertraliny nawet ok 100h) więc rośnie ryzyko ZS. Miałem dwa razy ostry przypał przy ciągu z betaketonami i standardową dobową dawką 100 mg sertraliny. Drugiej doby rozkręcił mi się ZS: temperatura ciała 40 stopni, palpitacje, kilkuuminutowe epizody utratąmy świadomosci, biegunka, drgawki, wymioty. Koszmar. Trwało to to ok 72h. Teraz pomijam dawkę SSRI na dobę przed sesją z jakimikolwiek serotonergicznymi substancjami (mef, 3mmc, 4cmc, MDMA eutylon, NEP itd) i zażywam SSRI po min 18h odpoczynku po ćpaniu. Nie zauważyłem przy tym, aby SSRI w jakikolwiek sposób spłycały fazę po stimach. Wręcz przeciwnie, zalew sero jest tak kurewski, że puszczają zwieracze i łatwo o OD.
  • 177 / 26 / 0
mefedron na sertralinie zero działania także również potwierdzam że nie warto nawet brać się za 4cmc czy inne serotogeniki.
  • 74 / 18 / 0
Nie wiem, w jakim stanie masz receptory, jakie naprawdę ketony przyjmujesz, jaką drogą, w jakich ilościach i co poza tym jeszcze bierzesz z leków czy dragów. Nie wiem, jakie masz oczekiwania.

Przejadłem jakies 500g raczej lepszego tematu w ostatnich 5 latach, większość na sertralinie. Jakąś 1/5 tego gdy nie byłem na lekach. Nie widzę żadnej różnicy w działaniu. Klatkowanie, rush, libido, euforia, ciepło, pobudzenie - w zasadzie czuję to samo co kilka lat temu bez i na sertralinie. Innych leków nie biorę. Mi serta ułatwia w ogóle powrót do rzeczywistości, poza ogólnym wyczerpaniem nie mam żadnych zjazdów, obniżenia nastroju, depresji itd. Moze SSRI stabilizują po takiej sesji poziom sero w synapsach, bez nich bylby on po prostu niższy? Zgaduję tylko.

Nie wiem czy istotniejszy wplyw na dzialanie niż SSRI ma ROA. Oral to podstawa. Z tego co czytam wątki tutaj, większość fanów ketonów to dzielni amatorzy sniffowania, choćby im krew leciała z każdej możliwej dziury. Dyskusji na temat przewagi doustnej aplikacji jest milion, doustna wrzutka 250mg nie boli i po kwadransie wypierdala z kapci. Nie kumam tego, po chuj katować sobie śluzówki, skoro i tak zawsze gorzej i krócej klepie, a po zrobieniu tą drogą 3-4g nos, krtań i przelyk się regenerują ze 2 tygodnie. Jprdl.

Nie jestem jakimś maratończykiem, robię kilkutygodniowe przerwy i nigdy nie powiedziałbym, że 4cmc, 3cmc,4mmc czy 3cmc mnie rozczarowało. Jasne, każdy organizm reaguje inaczej i tak dalej. Jednym SSRI obniżają libido, mi nie, ale takie opowieści przypominają mi narzekania ludzi, którzy kupili gdzieś od cygana koks na bazarze, ojebali po trzy grube kreski i mówią, że koks nie klepie. Mnie tak samo klepał koks na SSRI i SNRI, jak teraz ketony, jedno i drugie z pewnego źródła. Jedyne ryzyko widzę w synergii i ryzyku ZS, po chuj sobie to fundować.
  • 177 / 26 / 0
Na wenlafaksynie również mnie nie klepaly ketony, konkretnie 4cmc zero działania.

Zarzuce aż 300mg bombkę mefa i zobaczymy bo już tylko to pozostało do totalnego upodlenia %-D
  • 74 / 18 / 0
23 lipca 2025AngelSentinel pisze:
mefedron na sertralinie zero działania także również potwierdzam że nie warto nawet brać się za 4cmc czy inne serotogeniki.
Men, z tego co czytam twoje posty, to grubo sobie poczynasz z lekami i substancjami z różnych grup. Odstaw alfę, NEPa, neuroleptyki i benzo w pizdu, a jestem pewien, że na samej sertrze będziesz miał z ketonami super przelot. Przy takich miksach to chuj wie, co znosi jedno, a co podbija drugie,to już jest tęgi magiel. Sądzę, że po ciągach na alfie ketony można pewno wpierdalać jak cukierki.

Sertra jest o tyle spoko, że prostuje stany lękowe i daje przyjemny funkcjonalny chill, przy stimach takich jak 4CMC, nie ma opcji, aby niwelowała fazę sama z siebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.