Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1495 / 239 / 0
@alelota dokładnie, krew w kontrolce to informacja że za parę sekund pierdolnie i sama w sobie daje kopa.
  • 1179 / 138 / 0
Nic nie przebije dobrego klefedronu i pykanie na przemian linii, bombki i iv. klefedron szczególnie uwielbiam dla mnie to najlepszy rodzaj kryształu, tyle że musi być 1 sort a czasem teudno dostać, bo w większości ludzie walą 2-3 sort klefa, myślą że ich wali, i fakt wali ale klefedron 1 sortu dosłownie aż promieniuje od niego. Taki jest najlepszy ❤️
  • 1495 / 239 / 0
@lucifer_sam a jakie dawki iv podajesz?
  • 1179 / 138 / 0
Nie mam pojęcia bo to są tak mocne stany że robi się na oko
  • 1495 / 239 / 0
@lucifer_sam to u mnie podobnie, wieki temu przestałem ważyć i wszystko na oko. Ale nie żebym to polecał komuś, wciąż wierzę w BHP i czasem mam do siebie pretensje że tak szybko to olałem.
  • 70 / 1 / 0
Skąd jest taka różnica w działaniu 4-CMC od różnych "vendorów"? Jedni ludzie mówili mi że to może zależeć od metody syntezy i od izomerów ale czy przypadkiem 3-CMC nie jest izomerem optycznym klefedronu?
  • 1495 / 239 / 0
Co bardziej żre śluzówkę przy sniffie, 3-CMC czy 4-CMC? Pytam dlatego że mam już doświadczenie z iv trójki i ciekaw jestem czy czwórka bardziej pali kable, bo trójka kilka razy weszła mi z intensywnym bólem, a tam gdzie podałem w tkankę zamiast żyły zrobiła się masakra.
Jeszcze jedno, po jakiej ilości 4-CMC przestaje cokolwiek kopać mimo zwiększania dawki?
  • 5075 / 870 / 0
Oba żrą podobnie wg mnie . Zależy też od poszczególnej syntezy.
Ja po przerobieniu 2 g 4cmc w jedna noc to ze 3 dni potem miałem podrażnione gardło aż takie bolące gule.
Mimo że przepijałem spływ i plukalem nos woda morska .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 75 / 2 / 0
Trójka bardziej żrąca, aż flaki bolą i sraka po oralu. Jak poczułem jak czwórka żre w ustach to porzuciłem zamiar wciągania tego. Masakra jakaś. Najlepiej chyba rozpuścić w dużej ilości wody i wypić. Trójke nawet nie próbować na pusty żołądek. Sulfogwajakol to przy tym leczniczy balsam normalnie jest.
  • 1495 / 239 / 0
Dzięki za odpowiedź @ledzeppelin2 @Piroman2. Jeszcze coś, klefedronu stosuje się wyższe dawki od trójki, nie? Ktoś kiedyś pisał że wrzucał klefa aż 500 mg oralem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.