Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 239 / 0
@alelota dokładnie, krew w kontrolce to informacja że za parę sekund pierdolnie i sama w sobie daje kopa.
  • 1180 / 138 / 0
Nic nie przebije dobrego klefedronu i pykanie na przemian linii, bombki i iv. klefedron szczególnie uwielbiam dla mnie to najlepszy rodzaj kryształu, tyle że musi być 1 sort a czasem teudno dostać, bo w większości ludzie walą 2-3 sort klefa, myślą że ich wali, i fakt wali ale klefedron 1 sortu dosłownie aż promieniuje od niego. Taki jest najlepszy ❤️
  • 1509 / 239 / 0
@lucifer_sam a jakie dawki iv podajesz?
  • 1180 / 138 / 0
Nie mam pojęcia bo to są tak mocne stany że robi się na oko
  • 1509 / 239 / 0
@lucifer_sam to u mnie podobnie, wieki temu przestałem ważyć i wszystko na oko. Ale nie żebym to polecał komuś, wciąż wierzę w BHP i czasem mam do siebie pretensje że tak szybko to olałem.
  • 72 / 1 / 0
Skąd jest taka różnica w działaniu 4-CMC od różnych "vendorów"? Jedni ludzie mówili mi że to może zależeć od metody syntezy i od izomerów ale czy przypadkiem 3-CMC nie jest izomerem optycznym klefedronu?
  • 1509 / 239 / 0
Co bardziej żre śluzówkę przy sniffie, 3-CMC czy 4-CMC? Pytam dlatego że mam już doświadczenie z iv trójki i ciekaw jestem czy czwórka bardziej pali kable, bo trójka kilka razy weszła mi z intensywnym bólem, a tam gdzie podałem w tkankę zamiast żyły zrobiła się masakra.
Jeszcze jedno, po jakiej ilości 4-CMC przestaje cokolwiek kopać mimo zwiększania dawki?
  • 5090 / 875 / 0
Oba żrą podobnie wg mnie . Zależy też od poszczególnej syntezy.
Ja po przerobieniu 2 g 4cmc w jedna noc to ze 3 dni potem miałem podrażnione gardło aż takie bolące gule.
Mimo że przepijałem spływ i plukalem nos woda morska .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 94 / 4 / 0
Trójka bardziej żrąca, aż flaki bolą i sraka po oralu. Jak poczułem jak czwórka żre w ustach to porzuciłem zamiar wciągania tego. Masakra jakaś. Najlepiej chyba rozpuścić w dużej ilości wody i wypić. Trójke nawet nie próbować na pusty żołądek. Sulfogwajakol to przy tym leczniczy balsam normalnie jest.
  • 1509 / 239 / 0
Dzięki za odpowiedź @ledzeppelin2 @Piroman2. Jeszcze coś, klefedronu stosuje się wyższe dawki od trójki, nie? Ktoś kiedyś pisał że wrzucał klefa aż 500 mg oralem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.