Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1391 / 222 / 0
@alelota dokładnie, krew w kontrolce to informacja że za parę sekund pierdolnie i sama w sobie daje kopa.
  • 1177 / 138 / 0
Nic nie przebije dobrego klefedronu i pykanie na przemian linii, bombki i iv. klefedron szczególnie uwielbiam dla mnie to najlepszy rodzaj kryształu, tyle że musi być 1 sort a czasem teudno dostać, bo w większości ludzie walą 2-3 sort klefa, myślą że ich wali, i fakt wali ale klefedron 1 sortu dosłownie aż promieniuje od niego. Taki jest najlepszy ❤️
  • 1391 / 222 / 0
@lucifer_sam a jakie dawki iv podajesz?
  • 1177 / 138 / 0
Nie mam pojęcia bo to są tak mocne stany że robi się na oko
  • 1391 / 222 / 0
@lucifer_sam to u mnie podobnie, wieki temu przestałem ważyć i wszystko na oko. Ale nie żebym to polecał komuś, wciąż wierzę w BHP i czasem mam do siebie pretensje że tak szybko to olałem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.