Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1762 / 591 / 0
Księga ulicy mówi jasno:
Kto nie brnie do końca wora
Temu uschnie jajo... z wora
  • 1720 / 275 / 0
@TymekDymek bez kitu nie wiem jak ludzie to robią że udaje im się materiał odłożyć albo rozplanować i się tego trzymać. Może na samym początku potrafiłem jakoś nad sobą panować, ale to głównie ze strachu przed przedawkowaniem, kiedy ten zniknął w pizdu poszła kontrola.
  • 1720 / 275 / 0
Ile najwięcej czwórki można bezpiecznie podać iv?
  • 5319 / 956 / 0
Widzialem jakas rolke w necie , i gosciu mowil,. Ze uzaleznil sie zglownie przez ten bol w nosie przy sniffie
Tak sobie pomyslalem, ze sa ludzie ktorych podnieca bol czy daje im ulge samookolaczanie .
Ale szczerze mowiac bylem tym zaskoczony .

Ta lezka w oku ma swoj urok, ale pozniejszy bston i zolte gluty juz nie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 19 / 11 / 0
@ledzeppelin2 Chodzi po prostu o to, że czując ten ból wiadomo co zaraz nadejdzie. To tak jak np. widok krwi w kontrolce. Psy Pawłowa.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2025 przez alelota, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1720 / 275 / 0
@alelota dokładnie, krew w kontrolce to informacja że za parę sekund pierdolnie i sama w sobie daje kopa.
  • 1198 / 142 / 0
Nic nie przebije dobrego klefedronu i pykanie na przemian linii, bombki i iv. klefedron szczególnie uwielbiam dla mnie to najlepszy rodzaj kryształu, tyle że musi być 1 sort a czasem teudno dostać, bo w większości ludzie walą 2-3 sort klefa, myślą że ich wali, i fakt wali ale klefedron 1 sortu dosłownie aż promieniuje od niego. Taki jest najlepszy ❤️
  • 1720 / 275 / 0
@lucifer_sam a jakie dawki iv podajesz?
  • 1198 / 142 / 0
Nie mam pojęcia bo to są tak mocne stany że robi się na oko
  • 1720 / 275 / 0
@lucifer_sam to u mnie podobnie, wieki temu przestałem ważyć i wszystko na oko. Ale nie żebym to polecał komuś, wciąż wierzę w BHP i czasem mam do siebie pretensje że tak szybko to olałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.