Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5019 / 858 / 0
Watpie ze poczujesz w ogole dzialanie .
koks jest podnoszony na piedestaly czy jak to sie mowi, a tak naprawde w porownaniu z ketonami to subtelna uzywka.
klefedron wg mnie jest silniejszy od 3mmc w wyrzucie monoamin a z koksem to nie ma co porownywac.
koks przy tym to jak mocna kawa
Daj znac jak test
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 445 / 18 / 0
19 marca 2025jokerthc pisze:
@SlawomirAnonim Ogólnie dobrze wyczytałeś, bo klefedron aż się prosi o podanie oralne, ale kreska na wejściu bombki jest dobrym pomysłem - szczególnie jak lubisz nieogar.

Odnośnie dawkowania to jest to kwestia indywidualna. Napisałeś, że 4-CMC bierzesz po raz pierwszy, ale jakieś doświadczenie z beta ketonami pewnie masz? Jeżeli nie to startuj powoli, bo dorzucić zawsze można.
Generalnie nie było źle,nawet spoko. Ale przy końcówce wora z 4bmc chyba przedawkowałem,bo już chciałem skończyć worek do zera i do wcześniejszego 4 cmc dorzuciłem ostatki 4bmc. Nie wiem,czy to kwestia wyczerpania organizmu dwudniowym ciągiem,ale doznałem dwa razy utraty świadomości stojąc na środku pokoju, gdzie jestem i co się dzieje. Z tego co pisali w necie książkowy przykład spadku poziomu cukru. Albo przedawkowałem,bo przy każdym wstaniu do kibla mega zawroty do głowy, problem ze skupieniem wzroku na czytaniu i dezorientacja. Teraz już wszystko dobrze, leci suplementacja itd. Ale przestraszyłem się jak nigdy dotąd nie miałem takich przebojów.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 292 / 56 / 0
Kurwa dwa dni ciągu na srogich bk, a Ty o spadku poziomu cukru piszesz %-D

Zakładam, że organizm nie wyrabiał ciągle chodzić przestymulowany i wyprany z neuroprzekaźników.

Ja wiem, że to kurewsko trudne, ale można skończyć na jednej nocce. Twardsi na jednej konkretnej dawce. I to polecam.
  • 445 / 18 / 0
@DeiRow
Pewnie masz rację. Pierwszy raz miałem taką sytuację,a to nie był mój pierwszy raz z bk. Niestety często na forum twierdzenie,że często leci się do końca wora to prawda. Kończę te eksperymenty z bk,bo mogło się skończyć dużo gorzej i mega przypałem.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1438 / 232 / 0
27 marca 2025DeiRow pisze:
Ja wiem, że to kurewsko trudne, ale można skończyć na jednej nocce. Twardsi na jednej konkretnej dawce. I to polecam.
Mega zazdro, u mnie zawsze spożycie kończy się kiedy kończy się materiał, choćbym już nie wiem jak zdychał. Chociaż do tej pory nie było tak jeszcze z 4-CMC, chyba nigdy nie używałem go samego, w ogóle rzadko i jak już to na jakichś stymulantach. Raz wtedy jakaś wieksza ilość podana iv mnie przerosła i musiałem szybko przykryć to strzałem benzo.
  • 1452 / 516 / 0
Księga ulicy mówi jasno:
Kto nie brnie do końca wora
Temu uschnie jajo... z wora
  • 1438 / 232 / 0
@TymekDymek bez kitu nie wiem jak ludzie to robią że udaje im się materiał odłożyć albo rozplanować i się tego trzymać. Może na samym początku potrafiłem jakoś nad sobą panować, ale to głównie ze strachu przed przedawkowaniem, kiedy ten zniknął w pizdu poszła kontrola.
  • 1438 / 232 / 0
Ile najwięcej czwórki można bezpiecznie podać iv?
  • 5019 / 858 / 0
Widzialem jakas rolke w necie , i gosciu mowil,. Ze uzaleznil sie zglownie przez ten bol w nosie przy sniffie
Tak sobie pomyslalem, ze sa ludzie ktorych podnieca bol czy daje im ulge samookolaczanie .
Ale szczerze mowiac bylem tym zaskoczony .

Ta lezka w oku ma swoj urok, ale pozniejszy bston i zolte gluty juz nie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8 / 1 / 0
@ledzeppelin2 Chodzi po prostu o to, że czując ten ból wiadomo co zaraz nadejdzie. To tak jak np. widok krwi w kontrolce. Psy Pawłowa.
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2025 przez alelota, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.