Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1420 / 508 / 0
Załatwiłem sobie changę 0.2g, teraz zastanawiam się jak to zrobić, bo nie mam możliwości dowiedziec się o proporcjach itd.

Stąd moje pytanie - jak spalę 50mg i będzie za słabo, to jeśli od razu potem dorzucę 100-150, będzie działać?

Druga sprawa - metoda spożycia. Nie wiem na czym to jest zrobione i co jest dodane. Planuję więc podgrzewać to w lufce do mety, żeby cokolwiek się zwaporyzowało i po minucie takiego podgrzewania już przytrzymać tę zapalniczkę, żeby się zajęło ogniem i wciągnąć dym. Co o tym myślicie? Z racji niewiadomego składu nie wiem czy lepiej to waporyzować czy palić, więc może najpierw zwaporyzuję, bo przecież zniszczyć się nie zniszczy, a potem spalę.

Zastanawia mnie jeszcze tylko czy sama ta waporyzacja przez dłuższą chwilę nie zrobi mi za grubo i nie dam rady spalić? Z sajko próbowałem tylko grzybów oraz DXM, MDMA i sativy, w zależności kto uznaje te trzy substancje za psychodeliki. Mam dość słabą głowę do DXM (600-700mg na raty + czosnek = IV Plateau i ostre delirium), choć DMT nie tyka chyba acetylocholiny i nie powinienem się bać, o tyle myślę, że może mnie to przerosnąć. Bad tripa się nie boję, niech się dzieje co chce, tylko kwestia czy po minucie waporyzacji dam radę jeszcze w 30s to spalić.
  • 3140 / 875 / 5
@TymekDymek
changa jest po to żeby ją palić, a nie waporyzować jak DMT. Zawarte w niej iMAO pozwalają na ciągłe dopalanie i nie musisz się spieszyć.
Nabij w fajkę i pal. Złap bucha, przytrzymaj, wypuść. Będziesz czuł. Pierwsze wrażenie może być dosyć dziwne, bo kopie od razu, a iMAO powodują u niektórych specyficzną ciężkość. W takim wypadku najlepiej złapać kolejnego bucha.
btw. DMT jest potężne ale też bardzo delikatne. Nie ora głowy jak grzyby, kwas czy DXM. Zachowujesz całkiem niezłą spójność i klarowność myśli.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1420 / 508 / 0
No to tak zrobię. I coś czuję że moje delirium z kosmitami to nic w porównaniu z tym co wleci na Neurogroove po mojej nowej przygodzie xdD

Ogólnie jest plan zrobić changę na szałwi i zapalić na peaku LSD. Czy jest możliwe jeszcze większe rozpierdolenie? 😆
  • 577 / 177 / 0
Szałwia jest palona w znacznie wyższej temperaturze niż DMT/changa, więc plan bez sensu, bo albo zniszczysz DMT, albo szałwia nie zadziała. A samo LSD + DMT jest zdecydowanie wystarczające żeby gadać z kosmitami.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 3140 / 875 / 5
@TymekDymek
Zapal najpierw samą changę, a dopiero potem się za miksy bierz - jeżeli będziesz miał na nie ochotę.
  • 1420 / 508 / 0
Tak, solo najpierw to oczywista oczywistość. Miks (jeszcze pewnie z haszem) jest planowany na kilka tygodni do przodu.

Właśnie, changa + jakieś bongo 15min wcześniej - ma sens? Sativa, żeby jeszcze bardziej rozjebalo, czy może właśnie indica, żeby uspokoić ten chaos i prędkość changi?

Ogółem to nie potrafię się cieszyć większością substancji bez dobrego palenia, chyba wszystkie grochy co zjadłem w tym roku dopalałem co najmniej połową grama z bong na raty.

Będę miał tylko 200mg, chcę spróbować jakichś 80mg zapalić na pierwszy raz, a resztę zostawić żeby dopalić na peaku kwasa. Takie 80 to nie za mało?

Generalnie nie zależy mi na wizualach, rozkminach, sratatatata, główny motyw jest taki, że chcę osiągnąć coś w podobie IV Plateau DXM, nie konkretnie to samo, ale całkowicie zgubić tożsamość, myśli, wspomnienia, wszystko. Znowu zawiesić się w jakiejś stuwymiarowej przestrzeni, gdzie jedna sekunda trwa kilka lat. Pewnie do tego lepsza będzie ketamina, ale czytałem sporo o przebiciu na DMT i raczej nie interesuje mnie nic poniżej tego.
  • 3140 / 875 / 5
Lol xD
Nie wiem jak jest mocna, a każdy potrzebuje innej ilości na przebicie. Jak chcesz to jaraj, ja wolę czystą fazę, bez przyjebania marihuanowego. I uwierz mi - takiej pizdy nad świadomością jeszcze nie miałeś.
Po DMT najwyżej umrze ci ego ale nie zgubisz nic raczej. Prędzej znajdziesz wszystko.
  • 398 / 28 / 0
Re: Changa
Nieprzeczytany post autor: GOD »
Dokładnie, najpierw zapal samą changę, DMT to zupełnie inna bajka, jak Cię wystrzeli to zrozumiesz :) Ja jej póki co nie mixuję, jestem na początku drogi...kilka razy z małymi ilościami.
Zaczynałem od 30mg (dotarłem do 110mg, aby w wyniku przedobrzenia zrobić dłuższą przerwę i teraz ponownie zaczynać od małych dawek) i już przy takiej ilości się ostro zdziwiłem, radzę zaczynać od małych ilości...i testować...nie spiesz się nigdzie...jak masz możliwość dokupienia to dokupisz i z czasem będziesz wchodził na wyższe dawki...
Z tą substancją trzeba się na początku poznać i zakumplować ;)
  • 1420 / 508 / 0
Wziąłem na oko 25mg, spaliłem i nie poczułem nic. Nic a nic. Wziąłem więc 40mg i w tej samej lufce spaliłem ale przykryte tytoniem. Tym razem zrobiło jak należy.
Kolejna sprawa że mam walić za 2h LSD 200ug z kolegą na pół i nie wiem czy mnie nie zniszczy, bo szczerze to mimo solidnych (ale bez przesady) wizuali, to nawet po tych 40mg changi trochę walczyłem z bad tripem, afirmując sobie że to przecież to na co tyle czekałem. Ogarnąłem się po około minucie afirmacji, a efekty skończyły się w ciągu 10min. No i teraz nie wiem czy jak taki kwas trzyma tyle godzin to mi nie odpierdoli haha

Trzymajcie kciuki, może jeszcze kiedyś się pojawię na forum XD
  • 3140 / 875 / 5
Nie no luz, po 100mcg będziecie mieli luźno. changa/DMT na innym psychodeliku całkiem spoko, mniejszy strach i wejście bardzo synergiczne. changa w zależności zawartych iMAO też różnie działa. Jak tylko harmina+harmalina to tak ciężko nie jest, jak te vasocośtam to już mniej fajnie. Ja wolę czyste DMT, mniej na ciało siada.
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.