ODPOWIEDZ
  • 856 / 201 / 0
Natknąłem się u pewnego vendora na to. Jak na nitazen jest "słaby". Słaby piszę w sensie, że jest to 5x siła morfiny. Co można uznać za mocniejszą wersję heroiny, albo coś w ten teges.
Ogólnie rzecz mówiąc - dawkowalne. Tylko jak to jest z nitazenami. 5x morfina to moc badana na zwierzątkach. Dla ludzi będzie niższa.
Ktoś coś jakieś info? Informacji oczywiście niewiele.
butonitazen.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2707 / 575 / 0
I jak, testowałeś?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 856 / 201 / 0
Nie miałem możliwości gdyż dwa dni później wpadli do mnie smutni panowie zaprosić na dwumiesięczną odsiadkę ;).

Zapomniałem w ogóle o tym temacie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.