ODPOWIEDZ
  • 797 / 187 / 0
Natknąłem się u pewnego vendora na to. Jak na nitazen jest "słaby". Słaby piszę w sensie, że jest to 5x siła morfiny. Co można uznać za mocniejszą wersję heroiny, albo coś w ten teges.
Ogólnie rzecz mówiąc - dawkowalne. Tylko jak to jest z nitazenami. 5x morfina to moc badana na zwierzątkach. Dla ludzi będzie niższa.
Ktoś coś jakieś info? Informacji oczywiście niewiele.
butonitazen.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2628 / 553 / 0
I jak, testowałeś?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 797 / 187 / 0
Nie miałem możliwości gdyż dwa dni później wpadli do mnie smutni panowie zaprosić na dwumiesięczną odsiadkę ;).

Zapomniałem w ogóle o tym temacie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.