ODPOWIEDZ
  • 796 / 187 / 0
Natknąłem się u pewnego vendora na to. Jak na nitazen jest "słaby". Słaby piszę w sensie, że jest to 5x siła morfiny. Co można uznać za mocniejszą wersję heroiny, albo coś w ten teges.
Ogólnie rzecz mówiąc - dawkowalne. Tylko jak to jest z nitazenami. 5x morfina to moc badana na zwierzątkach. Dla ludzi będzie niższa.
Ktoś coś jakieś info? Informacji oczywiście niewiele.
butonitazen.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2625 / 552 / 0
I jak, testowałeś?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 796 / 187 / 0
Nie miałem możliwości gdyż dwa dni później wpadli do mnie smutni panowie zaprosić na dwumiesięczną odsiadkę ;).

Zapomniałem w ogóle o tym temacie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.