Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Sam sie zastanawiam czy to wystarczy na porządną klepę.
Btw, gdyby sie okazało ze ta klepa przerasta to nie ma przeciwwskazań zeby zarzucić dobre benzo i iść w kime ?
Po tej przygodzie obiecałam sobie że więcej tego nie wezmę. Wzięłam 2 tygodnie później:D Było o wiele lepiej bo już wiedziałam co robić. Udało mi się jeszcze raz później wziąć i teraz żałuję, że już nie mam do niej dostępu..:/ Fajnie byłoby to powtórzyć:)
Podczas calego tripu nie mialem jakichs mocnych realnych halunow. Pierwszy i drugi dragonfly (rzekomo, ktory mial byc kwasem w dwoch przypadkach) byly z innych zrodel, Za pierwszym razem trip trzymal od 16:00 do 04:00, za drugim razem od 12/13 - 21 (przy 21 juz kompletne zejscie, zeszly nawet zrenice)
Mieliscie podobne tripy po dragonfly'u ? I czy w ogole to byl dragonfly czy jakis inny syf ?
Nie wiem czy zjadać 2 blottery z nieznaną dawką BDF teraz czy to zamienić na jakieś tryptaminki... ech, urwa :( obaawiam się, że BDF i tym razem nie zadowoli mojego porytego mózgu :D
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem