Mam takie pytanie. Jestem początkującym druguserem. Na koncie mam z benzodiazepin tylko raz oksazepam i raz alprazolam. Czy jak wszamam 9 mg bromazepamu poczuję cokolwiek. Pozdrawiam
chyba moje ulubione benzo przestalo na mnie działać. chociaz w sumie nie mozliwe zeby tolerka wystapila po tak krotkim czasie i tak malym doswiadczeniu!!! pozdro ćpaki
benzek23 pisze: Sedam to wielkie gówno!!!! Nie kupujcie tego, co prawda 2 razy tańszy ale zupelnie inne działanie. a mowi sie ze producent nie ma znaczenia
benzek23 pisze:tydzien temu zarzucilem 27 mg lexotanu+ 2 piwka, byla policja, pogotowie, drzemka na lawce w srodku dnia
benzek23 pisze:wczoraj wzialem 30 mg sedamu i nic kompletnie tylko zmula lekka i spac]
Czyli było chujowo?
Szkoda gadać...
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
(o "pogotowiu i policji" można pomarzyc :-O ).No nic,spróbuję lexotanu.
Zrobię sobie przynajmniej przerwę od żarcia klona, ale nie wiem, ile za pierwszym razem wziąć, żeby sobie urządzić chillout. A 8 sztuk to zdecydowanie za mało, żeby kombinować z set&settings, bo pewnie starczy tego na 2-3 razy z tolerką po diabelnym klonazepamie (szamam dwójki od ponad roku co 3-4 dni). Szkoda zmarnować potencjał broma biorąc go w niewłaściwych dla niego okolicznościach.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.