Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Mam takie pytanie. Jestem początkującym druguserem. Na koncie mam z benzodiazepin tylko raz oksazepam i raz alprazolam. Czy jak wszamam 9 mg bromazepamu poczuję cokolwiek. Pozdrawiam
Jak nawet weźmiesz 6 mg to poczujesz.
http://tomi001.prv.pl
  • 22 / 1 / 0
siema jestem poczatkujacym benzouserem, mam zamiar sprobowac wszystkich benzo:) dzisiaj wyprosilem recke na lexotan (sedamu nigdzie nie mozna dostac). Dzisiaj zapodałem sobie 15 mg lexotanu + 2 piwka, moje doswiadczenie z benzo niewielkie alprazolam 30*0,25 mg diazepam opakowanie 2 mg, tranxene 5 mg tez jedno pudelko, kilka tabletek lorafenu, musze wam powiedziec ze ta benzo jest zajebiscie uspokajajaca, nie robi dziur w pamieci, jak alpro, nie usypia jak relanium, nie zamula jak tranxene, ogolnie jest zajebista na wszelkie nerwy:)Polecam, czlowiek taki wyluzowany, nastepnie proboje midazolam i estazolam, ciekawe jakie beda efekty, a jak to jest z tym Rohypnolem jest osiagalny w Polsce w ogole, bo na stronie Ministerstwa jest niby na lisce lekow, ale slyszalem ze ciezko go dostac... Pozdro dla benzomaniaków:)
Uwaga! Użytkownik benzek23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 33 / 0
Rohypnolu nie ma w Polsce od kilku lat w sprzedazy. Uwazaj zeby benzo za bardzo ci sie nie spodobaly i nie wpadl w ciag. Uzaleznienie od tego jest strasznie przejebane. Wiem z autopsji.
  • 22 / 1 / 0
dzięki za radę, wiem że to gówno i można się wciągnąć, ale myśle ze mi sie uda nie uzaleznic, alko praktycznie nie pije chociaz srodowisko w jakim przebywam, bardzo zacheca do tego, wiec chyba nie mam sklonnosci do uzaleznienien, benzo zajebiscie pomaga na doly i przygnebienie i relaksuje o wiele lepiej niz MJ . Mam faze na ten Rohypnol, wiem ze na stronie Ministerstwa Zdrowia jest normalnie na liscie figuruje jako dostepny, wiec myslalem ze to wiarygodne zrodlo dostepnosci lekow:) Jutro Oxazepam :) a poza tym słonce, plaza (mieszkam nad morzem) wakacje, seks, życ nie umierac:) Pozdro benzaki:)
Uwaga! Użytkownik benzek23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzek23 »
Sedam to wielkie gówno!!!! Nie kupujcie tego, co prawda 2 razy tańszy ale zupelnie inne działanie. a mowi sie ze producent nie ma znaczenia, tydzien temu zarzucilem 27 mg lexotanu+ 2 piwka, byla policja, pogotowie, drzemka na lawce w srodku dnia, wczoraj wzialem 30 mg sedamu i nic kompletnie tylko zmula lekka i spac:(
chyba moje ulubione benzo przestalo na mnie działać. chociaz w sumie nie mozliwe zeby tolerka wystapila po tak krotkim czasie i tak malym doswiadczeniu!!! pozdro ćpaki
  • 437 / 19 / 0
benzek23 pisze:
Sedam to wielkie gówno!!!! Nie kupujcie tego, co prawda 2 razy tańszy ale zupelnie inne działanie. a mowi sie ze producent nie ma znaczenia
Nieprawda. Może Lexotan działa nieco lepiej niż Sedam (konkretnie Sedam działa bardziej nasennie, poza tym Lexotan wydaje mi się być ogólnie mocniejszy, testowałem obydwa środki niemal równolegle i takie wyciągam wnioski), jednak ten drugi również dobrze nadaje się do użytku.
benzek23 pisze:
tydzien temu zarzucilem 27 mg lexotanu+ 2 piwka, byla policja, pogotowie, drzemka na lawce w srodku dnia
Czyli była zajebista impreza?
benzek23 pisze:
wczoraj wzialem 30 mg sedamu i nic kompletnie tylko zmula lekka i spac]

Czyli było chujowo?

Szkoda gadać...
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 26 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: abecadło »
Sedam też wydaje mi się,że działa nasennie(relanium nie),ale żadne z nich nie poprawia mi nastroju :/
(o "pogotowiu i policji" można pomarzyc :-O ).No nic,spróbuję lexotanu.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kloniarz »
Na mnie sedam tez lajtowo dzialal... ale napewno nie bylo tak ze wogole nie dzialal. Ja tam go lubilem :) nie ma to jak spokoj i cieplo :)
Uwaga! Użytkownik Kloniarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Od jakiegoś czasu szukałem alternatywy dla aprazolamu w który byłem kiedys dość mocno wjebany i wizja ponownego odstawiania skutecznie mnie od niego odstraszała. Padło na bromazepam (lexotan). Wczoraj na próbę zjadłem 6 mg, nie powiem było milutko, tyle że zdecydowanie za słabo i za krótko. Dzisiaj z rana wrzuciłem 12 mg, po czym w ciągu godziny dojadłem kolejne 6. Efekty po prostu zajebiste - totalny chillout, wysoka prospołeczność i ogólna zajebista poprawa nastroju i nastawienia do świata, do tego żadnej senności, zamulenia itp. Okres działania też w sumie niezły - zjadlem o 10 a nadal odczuwam lekkie działanie, powoli przeradzające się w przyjemną senność. Konkluzja - przy sredniej tolerce (jak moja) 12 mg robi bardzo dobrze, tyle że znając zycie juz za tydzien - dwa bede musial wrzucac 30 dla takich efektów i pewnie niestety znowu wrócic do xanaxu...
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
Dostałem od lekarza, wręcz na odwal się, 8 sztuk Sedamu i jestem ciekawy, czy wyciszy mnie w miarę zadowalająco.
Zrobię sobie przynajmniej przerwę od żarcia klona, ale nie wiem, ile za pierwszym razem wziąć, żeby sobie urządzić chillout. A 8 sztuk to zdecydowanie za mało, żeby kombinować z set&settings, bo pewnie starczy tego na 2-3 razy z tolerką po diabelnym klonazepamie (szamam dwójki od ponad roku co 3-4 dni). Szkoda zmarnować potencjał broma biorąc go w niewłaściwych dla niego okolicznościach.
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.