Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
ja dostałam kiedyś paczuszkę, ale byłam na innych benzo i wcale mnie nie ruszył :-/ samego nie próbowałam
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
No i dostałem recke na sedam bez większego problemu . Jak tylko będą fundusze to ją zrealizuje . Mam zamiar brać jakąś nie za dużą dawkę co dwa ,trzy dni.Czy może to spowodować osłabienie pamięci , trudność w przypominaniu sobie później różnych rzeczy ?
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sadako »
Mi psychiatra przepisywała relki, klony, alpra i lorafen bez problemu a jak delikatnie zasugerowałam właśnie lexotan (powiedziałam, że kiedyś brałam) to stwierdziła, że jest to b silne i uzależniające benzo i mi go nie da %-D
Maybe I'm the one who is the schizophrenic psycho
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Mi psychiatra przepisywała relki, klony, alpra i lorafen bez problemu a jak delikatnie zasugerowałam właśnie lexotan (powiedziałam, że kiedyś brałam) to stwierdziła, że jest to b silne i uzależniające benzo i mi go nie da  %-D
A mi własnie lekarz rodzinny nie przepisuje relanium bo mówi, że to trucizna, klonazepanu tym bardziej i lorafenu też nie, a bromazepam bez problemu.
http://tomi001.prv.pl
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Bromazepam to lider wśród benzodiazepin. Ze względu na swoją cenę mało popularny. Po 2 tabletkach - 12mg można wtopić się w fotel czując lekką nutkę euforii. Polecam każdemu.
  • 3854 / 312 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Bromazepam to lider wśród benzodiazepin. Ze względu na swoją cenę mało popularny. Po 2 tabletkach - 12mg można wtopić się w fotel czując lekką nutkę euforii. Polecam każdemu.
Potwierdzam. Bromazepam próbowałem w postaci leku Sedam (3 mg), i 3-4 tabletki pozwalają osiągnąć niezły relaksik. :)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: summer3184 »
Mól pierwszy Lexotan dostałam od lekarza pierwszego kontaktu, maiałam wtedy duzo problemów , mature i takie tam różne wazne sprawy. Chciałam żeby przepisal mi jakis taki lek uspokajajacy, rozluzniajacy i dostalam własnie lexotan i do tego opakowanie hydroksyzynki. Powiem że dobra sprawa ten lexotan, Pożniej jakos poszlam do dermatologa i okazało sie że mam atopowe zapalenie skóry to przepisał mi jakies tam maŚcie a do tego na spokojny sen co....tez oczywiscie Lexotan.... z czego sie bardzo ucieszyłam. No i takim oto sposobem miałam dwie opcje gdzie mogłam bez problemu dostawc co jakis czas Lexotan.... :-D Dla mnie osobiście całkiem dobre benzo , nie jest bardzo zamulające tylko oczuwa sie takie lekkie, fajne uspokojenie. jedyna wada to duża cena leku.Jak nie miałam kasy to dawałam mamie recepte na Lexotan żeby mi wykupiła wraz z receptami na te mascie od lekarza i jakos nigdy nie wnikała co to za lek. Wykupywała i juz .... :-D
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2009 przez summer3184, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Jakiś miesiąc temu testowałem dosyć dużo benzo: alpra, nitra, esta, oxa, relanium i najbardziej mi spasował oxazepam i alprazolam, mimo, że jest trochę niebezpieczny pod względem uzależniania.
Dzisiaj wpadł mi bromazepam i ten to dopiero miał wejście smoka, czego się kompletnie nie spodziewałem, bo jakieś trzy lata temu jak go brałem, to działał jak placebo, prawie nic nie czułem, a dzisiaj o 15 zapodałem kodę, o 18 bromazepam(9mg) i teraz siedzę z wielkim bananem na twarzy. Zszokowało mnie to, bo to w końcu bardzo lajtowa benzodiazepina. Ale dużo racji jest w opisach ludzi, że piszą, że jest pluszowa, lekko euforyzująca. No i wchodzi bardzo szybko.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Cypress pisze:
Jakiś miesiąc temu testowałem dosyć dużo benzo: alpra, nitra, esta, oxa, relanium i najbardziej mi spasował oxazepam i alprazolam, mimo, że jest trochę niebezpieczny pod względem uzależniania.
to ciekawe, że najbardziej spasował Ci oxazepam i alprazolam, bo tak jak niebo i ziemia powiedziałbym. Chyba, że brałeś oba w proporcjonalnych dawkach. Tego oksazepamu to naprawdę trzeba sporo zjeść, by coś poczuć. ja jadłem tylko raz 3 tabl po 10 mg bez tolerancji żadnej wtedy na bdz i nic nie poczułem :/

a żeby całkiem nie zjeżdżać z tematu dodam, że nigdy nie było mi dane próbować sedamu. Mam pewną tolerancję na silniejsze benzosy i zawsze szkoda mi było kasy, by go sobie załatwić. Myślicie, że jeśli satysfakcjonującą dawką dla dobrego samopoczucia, nie zajebania się, jest dla mnie 2 mg alpra, to warto wogóle wypróbować bromazepam???
Kwestia finansowa jest dla mnie znacząca
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
Powiem tak,
Miałem okazję skonsumować w całym mym życiu 120 tablet lexotanu 6mg, (zajebiste schludne pudełeczko prawie całe białe i do tego blisterki z performacjami do rodzielania odpowiedniej ilości potrzebnej do wsadzenia w portfel na cały dzień ^^ ) więc ogólnie nie jest to dużo, nawet bym powiedział że mało tego zjadłem ( 4 paczki to prawie nic [ ponad 150zł -.-] ) z innymi benzo miałem tylko doczynienia z "grubszym kalibrem" alpra i klony ( 1mg/2mg)

Co do twojego pytania to tak :
-Świetnie się komponuje z Tramadolem, poprostu ideal, zwiększa próg padaczkowy do 600mg tramca luzem. ( więcej nie próbowałem :-p )
-Samo z siebie w dawce 3x 18mg dziennie mało co daje z tolerancją po mocniejszych benzosach.
-Ludzie bez tolerki po zjedzeniu 12mg mieli banana na ryju i śmiali przez 3/4h non stop. ( dałem znajomemu jak szukaliśmy pracy w agencjach w pl, w pewnym momęcie ( ze 1.5h po przyjęciu ) zaczął podrywać pracownice Why not Usa %-D
- CENA taka że dupa boli - ponad 36zł za paczke 30 bletek lexotanu 6mg.
Pozatym bardzo przyjemna benzo, działa subtelnie i pokuszę się powiedzieć że bardzo innowacyjnie w porównaniu do większego kalibru. %-D
Nullius in verba
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.