Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
ja dostałam kiedyś paczuszkę, ale byłam na innych benzo i wcale mnie nie ruszył :-/ samego nie próbowałam
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
No i dostałem recke na sedam bez większego problemu . Jak tylko będą fundusze to ją zrealizuje . Mam zamiar brać jakąś nie za dużą dawkę co dwa ,trzy dni.Czy może to spowodować osłabienie pamięci , trudność w przypominaniu sobie później różnych rzeczy ?
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sadako »
Mi psychiatra przepisywała relki, klony, alpra i lorafen bez problemu a jak delikatnie zasugerowałam właśnie lexotan (powiedziałam, że kiedyś brałam) to stwierdziła, że jest to b silne i uzależniające benzo i mi go nie da %-D
Maybe I'm the one who is the schizophrenic psycho
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Mi psychiatra przepisywała relki, klony, alpra i lorafen bez problemu a jak delikatnie zasugerowałam właśnie lexotan (powiedziałam, że kiedyś brałam) to stwierdziła, że jest to b silne i uzależniające benzo i mi go nie da  %-D
A mi własnie lekarz rodzinny nie przepisuje relanium bo mówi, że to trucizna, klonazepanu tym bardziej i lorafenu też nie, a bromazepam bez problemu.
http://tomi001.prv.pl
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Bromazepam to lider wśród benzodiazepin. Ze względu na swoją cenę mało popularny. Po 2 tabletkach - 12mg można wtopić się w fotel czując lekką nutkę euforii. Polecam każdemu.
  • 3854 / 312 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Bromazepam to lider wśród benzodiazepin. Ze względu na swoją cenę mało popularny. Po 2 tabletkach - 12mg można wtopić się w fotel czując lekką nutkę euforii. Polecam każdemu.
Potwierdzam. Bromazepam próbowałem w postaci leku Sedam (3 mg), i 3-4 tabletki pozwalają osiągnąć niezły relaksik. :)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: summer3184 »
Mól pierwszy Lexotan dostałam od lekarza pierwszego kontaktu, maiałam wtedy duzo problemów , mature i takie tam różne wazne sprawy. Chciałam żeby przepisal mi jakis taki lek uspokajajacy, rozluzniajacy i dostalam własnie lexotan i do tego opakowanie hydroksyzynki. Powiem że dobra sprawa ten lexotan, Pożniej jakos poszlam do dermatologa i okazało sie że mam atopowe zapalenie skóry to przepisał mi jakies tam maŚcie a do tego na spokojny sen co....tez oczywiscie Lexotan.... z czego sie bardzo ucieszyłam. No i takim oto sposobem miałam dwie opcje gdzie mogłam bez problemu dostawc co jakis czas Lexotan.... :-D Dla mnie osobiście całkiem dobre benzo , nie jest bardzo zamulające tylko oczuwa sie takie lekkie, fajne uspokojenie. jedyna wada to duża cena leku.Jak nie miałam kasy to dawałam mamie recepte na Lexotan żeby mi wykupiła wraz z receptami na te mascie od lekarza i jakos nigdy nie wnikała co to za lek. Wykupywała i juz .... :-D
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2009 przez summer3184, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Jakiś miesiąc temu testowałem dosyć dużo benzo: alpra, nitra, esta, oxa, relanium i najbardziej mi spasował oxazepam i alprazolam, mimo, że jest trochę niebezpieczny pod względem uzależniania.
Dzisiaj wpadł mi bromazepam i ten to dopiero miał wejście smoka, czego się kompletnie nie spodziewałem, bo jakieś trzy lata temu jak go brałem, to działał jak placebo, prawie nic nie czułem, a dzisiaj o 15 zapodałem kodę, o 18 bromazepam(9mg) i teraz siedzę z wielkim bananem na twarzy. Zszokowało mnie to, bo to w końcu bardzo lajtowa benzodiazepina. Ale dużo racji jest w opisach ludzi, że piszą, że jest pluszowa, lekko euforyzująca. No i wchodzi bardzo szybko.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Cypress pisze:
Jakiś miesiąc temu testowałem dosyć dużo benzo: alpra, nitra, esta, oxa, relanium i najbardziej mi spasował oxazepam i alprazolam, mimo, że jest trochę niebezpieczny pod względem uzależniania.
to ciekawe, że najbardziej spasował Ci oxazepam i alprazolam, bo tak jak niebo i ziemia powiedziałbym. Chyba, że brałeś oba w proporcjonalnych dawkach. Tego oksazepamu to naprawdę trzeba sporo zjeść, by coś poczuć. ja jadłem tylko raz 3 tabl po 10 mg bez tolerancji żadnej wtedy na bdz i nic nie poczułem :/

a żeby całkiem nie zjeżdżać z tematu dodam, że nigdy nie było mi dane próbować sedamu. Mam pewną tolerancję na silniejsze benzosy i zawsze szkoda mi było kasy, by go sobie załatwić. Myślicie, że jeśli satysfakcjonującą dawką dla dobrego samopoczucia, nie zajebania się, jest dla mnie 2 mg alpra, to warto wogóle wypróbować bromazepam???
Kwestia finansowa jest dla mnie znacząca
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 537 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tosigot »
Powiem tak,
Miałem okazję skonsumować w całym mym życiu 120 tablet lexotanu 6mg, (zajebiste schludne pudełeczko prawie całe białe i do tego blisterki z performacjami do rodzielania odpowiedniej ilości potrzebnej do wsadzenia w portfel na cały dzień ^^ ) więc ogólnie nie jest to dużo, nawet bym powiedział że mało tego zjadłem ( 4 paczki to prawie nic [ ponad 150zł -.-] ) z innymi benzo miałem tylko doczynienia z "grubszym kalibrem" alpra i klony ( 1mg/2mg)

Co do twojego pytania to tak :
-Świetnie się komponuje z Tramadolem, poprostu ideal, zwiększa próg padaczkowy do 600mg tramca luzem. ( więcej nie próbowałem :-p )
-Samo z siebie w dawce 3x 18mg dziennie mało co daje z tolerancją po mocniejszych benzosach.
-Ludzie bez tolerki po zjedzeniu 12mg mieli banana na ryju i śmiali przez 3/4h non stop. ( dałem znajomemu jak szukaliśmy pracy w agencjach w pl, w pewnym momęcie ( ze 1.5h po przyjęciu ) zaczął podrywać pracownice Why not Usa %-D
- CENA taka że dupa boli - ponad 36zł za paczke 30 bletek lexotanu 6mg.
Pozatym bardzo przyjemna benzo, działa subtelnie i pokuszę się powiedzieć że bardzo innowacyjnie w porównaniu do większego kalibru. %-D
Nullius in verba
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?

Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?

Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.