Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
jak nie masz tolerki to godzinę przed koda weź jedną tabletkę
najpierw wypróbuj bez kody, dopiero potem miksuj
miłej zabawy
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008 przez gofel, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
krwa bromazepam jest pierwszym sprawca w 100% urwanego filmu w moim zyciu... ; o

wczoraj kolo 11 wzialem 3mg sedamu poszedlem cos zalatawic i nic nie poczulem , ponzijek olo 17 w kumplami wybralem sie w plener , zarzucilem 9mg popilem 3 browarami, pamietam ze wpierdolilem sie do jakiegos bagna jedna nogaa dalej to................. i budze sie dzisiaj rano bez gaci...;o ale wlasnym lozku to jest plus- nie spodziewalem sie kurwa ze kiedys tak urwie mi sie film ojojoj a waze 80kg (dziwne jest to ) wk azdym razie no to chyba dobra benzo bo alpra to mnie meczyla fizyczniei psychicznie, wiem tylko ze powyzej 6mg wchodzic nie moge:D nastepna relacje zdam jak bede wiedzial co podczas niej robilem, elo ; o
Sun Was High (So Was I)
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
U mnie bromazepam zawsze zle sie laczyl z alkoholem. Reakcje paradoksalne- bardzo nieprzyjemne. Ale u kazdego jest inaczej. Masz niska tolerancje, jak widze. To dobrze, jestes ekonomiczny :-D . Koniecznie napisz co robiles ;] .
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 126 / 3 / 0
bromazepam ma dziwna tendencje do urywania filmow i konstruowania dziwnych sytuacji przy polaczeniu z alkoholem. Mimo, ze sam w sobie nie jest silny, zeby nie powiedziec ze to cukierki. Ale bardzo dobre, milutkie, takie pluszowe :)
No ale przyznaje, ze nawet dawki 3-6 mg popite niedlugo potem dowolnym alkoholem powodowaly u mnie agresje i delikatny brak kontroli nad tym co mowie. Film tez sie urywal, czasami. Ale nigdy po takim miksie nie usnalem od razu ( co zdarzalo mi sie po midazolamie czy klonach ), raczej sie poruszalem i robilem glupoty, usypiajac dopiero nad ranem. W kwestii laczenia z alkoholem przypomina mi on dzialanie alprazolamu - ten tez sprawia ze wyprawiam glupoty.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zeschizowana »
To moja ulubiona benzo. Już w dawce 6 mg powoduje u mnie ( nie zawsze) milusi stan odprężenia i zadowolenia, czasem zbiera mi się na śmiechawki :). To lek idealny dla mnie, tylko drogi. Popity kilkoma browarami sprawia, że ziewam i niestety zaczyna mi się chcieć spać, a rano po obudzeniu boli mnie głowa, co jest okrutnie nieprzyjemnym doznaniem, bo to jest ból rozrywający mózg pulsując. Ale tak ogólnie to świetna benzo. :)
Uwaga! Użytkownik zeschizowana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Mam taki problem brałem różne benzodiazepiny od roku ale głównie bromazepam na drugim miejscu był chyba signopam ten bromazazepam brałem stale czyli to był ciąg, jak poszłem do psychiatry, żeby mi pomógł odstawić benzodiazepiny, to powiedziałem mu, że bromazepam biore 4 * 6 mg, a signopam 6 * 10 mg, to bromazepam odstawił, a zamiast jego dał lerivon 120 mg/d w 3 dawkach podzielonych, a signopanu nie odstawiał tylko kazał brać 3 razy dzienie po 10 mg, dodam, że jestem chory na padaczke i brałem te leki tak jak mi kazał, od tego czasu miałem 2 napady padaczkowe w odstępie 6 dni, a jeszcze przed tym miałem 9 -miesięczną przerwe jak nie miałem ataku, jak poszłem drugi raz to tylko zwiększył mi dawke mojego środka przeciwpadaczkowego po tym czasie czasami dostaje tylko aury padaczkowej ale bez napadu, co mogło być spowodowane tymi atakami czy to, że za szybko mi odstawił ten bromazepam i mam pytanie ile jeszcze czasu mogą potrwać te objawy abstynencyjne dotyczące działania przeciwdrgawkowego, bo bardzo wyraziste sny już trwały tylko 6 dni po odstawieniu bromazepanu.
http://tomi001.prv.pl
  • 1599 / 47 / 0
Czemu tak mało ludzi bierze tą benzodiazepine, podobno jest to jedna z bezpieczniejszych benzodiazepin i tak nie otępia jak inne benzodiazepiny.
  • 1599 / 47 / 0
A wogóle zapomniałem dopisać do poprzedniego postu, że autor wątku zapomniał dopisać obok preparatu lexotan preparat sedam, który jest tańszy.
  • 1154 / 35 / 0
@pol, bromazepam po pierwsze jest bardzo przyjemnym, ale jednak lajtowym benzo (znaczy jak ktos ma wysoka tolerke np. na klony czy alpra to musialby tego wdupcyc z 10 tabl. 6mg, czyli 1/3 opakowania zeby poczuc jego dzialanie). Po drugie wlasnie cena odgrywa tu duza role (nie ma co prawda jakiejs duzej roznicy miedzy dawka 3 a 6mg (jakies 30-40% roznicy w cenie miedzy dawka 3 a 6mg) i Sedam jest rzeczywscie sporo tanszy od Lexotanu). Z tym, ze jak lekarz ci przepisze bromazepam to prawdopodobnie wlasnie mniejsza dawke, czyli 3mg. To benzo dobre dla uzytkownikow z zerowa/mala tolerancja na benzo i dlatego mimo przyjemnego dzialania niewielu ludzi go uzywa rekreacyjnie tak mi sie wydaje (imho biora go ludzie leczacy sie na depresje, nerwice itp.).
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Narobiłem sobie smaku na to benzo ...Jutro będę u lekarza to poproszę o nią , może mi przepisze :D :D W sumie dostawałem parę razy alprozolam to jak powiem , że zabardzo uzależnia mnie to gówno i chce coś słabszego w stylu bromozepamu to powinno się udać ...no ale nie zapeszam :-) ..
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.