najpierw wypróbuj bez kody, dopiero potem miksuj
miłej zabawy
wczoraj kolo 11 wzialem 3mg sedamu poszedlem cos zalatawic i nic nie poczulem , ponzijek olo 17 w kumplami wybralem sie w plener , zarzucilem 9mg popilem 3 browarami, pamietam ze wpierdolilem sie do jakiegos bagna jedna nogaa dalej to................. i budze sie dzisiaj rano bez gaci...;o ale wlasnym lozku to jest plus- nie spodziewalem sie kurwa ze kiedys tak urwie mi sie film ojojoj a waze 80kg (dziwne jest to ) wk azdym razie no to chyba dobra benzo bo alpra to mnie meczyla fizyczniei psychicznie, wiem tylko ze powyzej 6mg wchodzic nie moge:D nastepna relacje zdam jak bede wiedzial co podczas niej robilem, elo ; o
No ale przyznaje, ze nawet dawki 3-6 mg popite niedlugo potem dowolnym alkoholem powodowaly u mnie agresje i delikatny brak kontroli nad tym co mowie. Film tez sie urywal, czasami. Ale nigdy po takim miksie nie usnalem od razu ( co zdarzalo mi sie po midazolamie czy klonach ), raczej sie poruszalem i robilem glupoty, usypiajac dopiero nad ranem. W kwestii laczenia z alkoholem przypomina mi on dzialanie alprazolamu - ten tez sprawia ze wyprawiam glupoty.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.