To był wybitny keton jak się nie miało tolerancji, wielka szkoda, delegalizacyjne gnidy. Teraz mamy klefedronowe łajno, samo zdrowie.
skroo + 10 skilla + 50kg miesni + dzontra wolta etc wczesniej a-pvp ofc i +
Za to wsród ketonów ostatniej generacji lubiłem go najbardziej, szkoda tylko że był bardziej toksyczny niż taka trójka np. Ile razy nie zjadłem większej ilości czułem dziwne ciśnienie na nerkach to zdecydowanie fajne nie było.
500mg do jabnie w chuateccze
20 minut czekania
2 godzina i nie czuje jeszczw ze schodzi.
Pale szluga za szluga ;)
Malo eufori
Chec dobroci czy jak to nzwac xd
Milo przyjemnie, totalny ogat i full luz
Muzyka glosno lepiej brzmi
Przed delegalizacją bref występował w talizmanie 'mountain crystal'. Obecnie ów talizman dalej jest dostępny w stacjonarkach (przynajmniej dwóch w Katowicach). Pytanie, czy możliwe że stacjonarki sprzedają nielegal? Oba "sklepy" mocno "okratowane". Sprzedawane w fiolce, średniej wielkości kryształy, zapach ciężko wyczuwalny...
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.