Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
02 kwietnia 2026ledzeppelin2 pisze: A ja wpadłem na inny pomysł. W nakrętce nalewamy spirytus i podpalamy
Pali sie w miare rownym plomieniem i dwie rece wolne- mozna operowac .
Tak sobie pomyślałem teraz
Trzęsące się łapy, firanka , brak wentylacji
No , to nie może się dobrze skończyć.
Dobrze robić to w wannie
Bez świadków
Tylko ten mimrokutas ktorego nie możesz zwrócić w systemie kaucyjnym b9 pomylił Ci się z mikroplastikiem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mimo że odpaliłem w bidecie, to i tak widok pół metrowego słupa ognia jak z szybu naftowego w Kuwejcie zrobił na mnie spore wrażenie :D
Uznałem jednak że zostanę przy zapalniczce:D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.