Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 384 / 13
konsekwencją mojej próby vapo alfy php w fifce nad świeczką było głównie zeskrobywanie jej resztek okraszonych parafiną z parapetu (a precyzyjniej pod - żeby nikt z sąsiadów nie przyczaił i zadzwonił na pały)
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5158 / 925 / 0
Amator xd to się pali z meth pipe lub żarówki. A jest takie coś jeszcze jak folia aluminiowa polecam w kryzyzowych momentach %-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1032 / 139 / 0
02 kwietnia 2026ledzeppelin2 pisze:
A ja wpadłem na inny pomysł. W nakrętce nalewamy spirytus i podpalamy
Pali sie w miare rownym plomieniem i dwie rece wolne- mozna operowac .
Próbowałem. Płomień z korka po wódce miał z pół metra wysokości. Powodzenia :D
  • 5321 / 959 / 0
Haha
Tak sobie pomyślałem teraz
Trzęsące się łapy, firanka , brak wentylacji
No , to nie może się dobrze skończyć.
Dobrze robić to w wannie
Bez świadków
Tylko ten mimrokutas ktorego nie możesz zwrócić w systemie kaucyjnym b9 pomylił Ci się z mikroplastikiem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1032 / 139 / 0
Wziąłem to od razu pod uwagę :D
Mimo że odpaliłem w bidecie, to i tak widok pół metrowego słupa ognia jak z szybu naftowego w Kuwejcie zrobił na mnie spore wrażenie :D
Uznałem jednak że zostanę przy zapalniczce:D
ODPOWIEDZ
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.