Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1458 / 378 / 13
konsekwencją mojej próby vapo alfy php w fifce nad świeczką było głównie zeskrobywanie jej resztek okraszonych parafiną z parapetu (a precyzyjniej pod - żeby nikt z sąsiadów nie przyczaił i zadzwonił na pały)
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5066 / 896 / 0
Amator xd to się pali z meth pipe lub żarówki. A jest takie coś jeszcze jak folia aluminiowa polecam w kryzyzowych momentach %-D
  • 1026 / 139 / 0
02 kwietnia 2026ledzeppelin2 pisze:
A ja wpadłem na inny pomysł. W nakrętce nalewamy spirytus i podpalamy
Pali sie w miare rownym plomieniem i dwie rece wolne- mozna operowac .
Próbowałem. Płomień z korka po wódce miał z pół metra wysokości. Powodzenia :D
  • 5312 / 951 / 0
Haha
Tak sobie pomyślałem teraz
Trzęsące się łapy, firanka , brak wentylacji
No , to nie może się dobrze skończyć.
Dobrze robić to w wannie
Bez świadków
Tylko ten mimrokutas ktorego nie możesz zwrócić w systemie kaucyjnym b9 pomylił Ci się z mikroplastikiem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1026 / 139 / 0
Wziąłem to od razu pod uwagę :D
Mimo że odpaliłem w bidecie, to i tak widok pół metrowego słupa ognia jak z szybu naftowego w Kuwejcie zrobił na mnie spore wrażenie :D
Uznałem jednak że zostanę przy zapalniczce:D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.