Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 983 / 16 / 0
Ja czuję różnicę, tzn. teraz jak dorzucę klonów włącza mi się taki speed, alpra pozwoli uwalić się w kącie.
  • 7 / 1 / 0
ja mieszalem i bylo spox choc zeczywiscie niezla sedacja ale jak sie wczesniej cpalo amfe i extasy to trzeba sie potem troche wyciszyc hehehe...Wogole lubie mieszac leki bo sa czasem fajne kapy:)
  • 761 / 11 / 0
Chyba nie za bardzo, poczujesz działanie tylko mocnego... generalnie klony do tramca, temazepam i tetrazepam do kody, Bromazepam do jakichś stymulantów, Nie próbowałem rolek i alpry, ale z wiedzy teoretycznej z tegoż forum zaczerpniętej wnioskuje, że rolki do stymulantów były by dobre i możliwe, że do kody, a alpra jako jedyna pod alko (oczywiście rozsądną ilość). Nie polecam miksów benzo z barbi... Miksowałem Bromazepam z luminalem (bellegrotem właściwie) i kodą to głównie czułem wieeelką zamułę, zmarnowana koda i sedam.
  • 1474 / 16 / 0
12mg klona i 35 relanium plus akurat otwieram drugie piwko.... jeszcze soróbuje starego piwem przekuopić na 15mg rolek i 4-6 mg klona, zapale trawy i będzie jeszcze leoiej niż jest.

A czuje sie milutko....
  • 1599 / 47 / 0
Muszę się pochwalić moim mixem
Wziełeś lek tramal w dawce 300 mg w 2010-10-08 17:57:32
Wziełeś lek sedam w dawce 24 mg w 2010-10-08 17:57:59
Wziełeś lek clonazepam w dawce 12 mg w 2010-10-08 17:58:32
Wziełeś lek relanium w dawce 30 mg w 2010-10-08 17:59:09
Wziełeś lek ibuprofen w dawce 200 mg w 2010-10-08 18:47:20
Wziełeś lek ibuprofen w dawce 200 mg w 2010-10-08 19:30:13
I po godzinie wypiłem jedno piwo tatra i czuje się dobrze trzeźwy, normalnie chodzę. A ten ibuprofen na ból zęba.
  • 1743 / 26 / 0
Pierwszy na liście tramal, a na końcu ibuprofen i tłumaczenie że na ból zęba :rolleyes:
Ja mam na ból zęba jeszcze veramid (taki lek z barbiturowym kwasem czy coś) jeszcze zza komuny (nie wiem czy obecnie jest w aptekach). ;-)
  • 413 / 4 / 0
pol90 pisze:
Muszę się pochwalić moim mixem
Wziełeś lek tramal w dawce 300 mg w 2010-10-08 17:57:32
Wziełeś lek sedam w dawce 24 mg w 2010-10-08 17:57:59
Wziełeś lek clonazepam w dawce 12 mg w 2010-10-08 17:58:32
Wziełeś lek relanium w dawce 30 mg w 2010-10-08 17:59:09
Wziełeś lek ibuprofen w dawce 200 mg w 2010-10-08 18:47:20
Wziełeś lek ibuprofen w dawce 200 mg w 2010-10-08 19:30:13
I po godzinie wypiłem jedno piwo tatra i czuje się dobrze trzeźwy, normalnie chodzę. A ten ibuprofen na ból zęba.
nie obraź sie.ale "bujać to my"
No i jak chcesz używac drugiej osoby liczby pojedynczej to bedzie "wziąłeś"
na luzaku ofc.
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Jedyna zaufana wersja tego typa jest taka, że wziął rekreacyjnie tramal, potem nawpierdalał się benzo i na końcu chciał dowalić opio i mogło mu zabraknąć więc dodał NLPZ jakim jest ibuprom...
Chociaż i tak ten post śmierdzi jak moje bułki co chowałem za młodu za szafę jebiąc włada, żeby mama myślała, że zjadłem kolacje %-D
  • 1599 / 47 / 0
Jedyna zaufana wersja tego typa jest taka, że wziął rekreacyjnie tramal, potem nawpierdalał się benzo i na końcu chciał dowalić opio i mogło mu zabraknąć więc dodał NLPZ jakim jest ibuprom...
Chociaż i tak ten post śmierdzi jak moje bułki co chowałem za młodu za szafę jebiąc włada, żeby mama myślała, że zjadłem kolacje %-D
Umiesz czytać? ibuprofen wziąłem na ból zęba i druga sprawa wyrażaj się do ludzi z kulturą.
  • 1743 / 26 / 0
tu chodzi o to, że jakie ma znaczenie wzięcie Ibupromu na ból zęba półtora godziny po tym jak walnąłeś 300mg tramadolu :nuts:
No na upartego zażył bym jeszcze nurofen plus, bo z kodzią ;-) Nikogo amigo nie obrażam, tylko coś mi tu w tym mixie nie pasowało :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.