Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
@up no może trochę spiepszyłeś.
ja bym zrobił tak:
300mg kodeiny
200mg tramadolu
10mg diazepamu
1mg alprazolamu
na popicie ze dwa drinki łychy z colą ;-)
tramadol wchodzi trochę dłużej więc wziąłbym go trochę wcześniej (1h)
a reszta na raz z drinkiem.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 779 / 45 / 0
Najpierw 4mg alpry, potem pokruszone retardy tramala 1g i 1mg klona. Do załadowania tego wszystkiego przepiłem to na szybko 2 piwerkami i zjarałem się butlami mj. Pięknie, nawet nie wiem kiedy nastał sen.
  • 8 / / 0
Witam, mam zerową tolerancję na benzo, od 3 dni brałem w dawkach 30-20mg ten wyśmiewany tu klorazepat, to jedyne benzo jakie brałem. Mam za to wieloletnie, duże doświadczenie z kodeiną i alko. Pytanie brzmi czy po zapodaniu z rana 5-10mg klorazepatu + 150mg thiocodinu będę coś czuł i czy nie będzie problemów z oddychaniem? W jakiej kolejności to zrobić? I czy można dorzucić browary?
  • 560 / 9 / 0
Spróbuj najpierw 20mg-30mg klorazepatu i Thiocodin 150-200mg bez piwa. Powinno być si.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Dzięki. Jak wiadomo, lepiej dorzucić niż przesadzić więc na początku zrobiłem w ramach ostrożności 10mg cloranxenu (jak wiadomo długo działa a wcześniej już przez 3 dni brałem sam jak wspomniałem) + po 2-3h 3x 45mg thio. Cloranxen zadziałał w tle kody, tak uspokajająco, relaksująco, całkiem spoko. Potem jeszcze dorzuciłem 75mg thio.
  • 50 / / 0
Ile etizolamu zarzucić do 300mg kodeiny? Dodam, że mam zerową tolerancje na benzo i będzie to mój pierwszy raz z eti.
  • 1513 / 25 / 0
Po jedynce jest spoko, połòwkę też subtelnie poczujesz. Więcej nie ma imo sensu - pozapominasz :p. Wyczaj może sobie najpierw eti solo, ja wolałem więcjej ciepełka niż zamulacza.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 50 / / 0
28 lutego 2017mr_b pisze:
Po jedynce jest spoko, połòwkę też subtelnie poczujesz. Więcej nie ma imo sensu - pozapominasz :p. Wyczaj może sobie najpierw eti solo, ja wolałem więcjej ciepełka niż zamulacza.
A podbija to w jakimś stopniu działanie kodeiny? Może być tak że za mocno mnie porobi albo dostanę depresji układu oddechowego? Paranoik hir :wall:
  • 345 / 6 / 0
0,8 mg klonazolamu kilka godzin temu, chce teraz wrzucic PST nie umre ? %-D i jaka antyhistamine wziac na to hydro czy klemastne i w jakiej dawce ?
  • 223 / 30 / 0
200 majki p.o ( żyły muszą odpocząć po ostatnich szaleństwach z ketonami ) na podkładzie z 8 mg klona. Tolerka na opio ostatnio konsekwetnie obniżona. Plus kończę sączyć Żywczyka do tego i oczy mi się kleją przed lapkiem :-) Trochę szkoda, że nie I.V ale niech baty mają jakiś urlop, bo jednak stężone ketony strasznie je niszczą. Przynajmniej działanie będzie dłuższe. Zaraz dorzucę pewnie ciut z 12mg bromka i poopierdalam się słodko w dzień wolny od pracy przy jakiejś leniwej muzie, peace. :heart:
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.