Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Od 6 miesięcy zażywam clonazepam wcześniej (Przez około 1,5 roku) był alprazolam ale stopniowa zmiana na klona pomogła w nadużywaniu Xanu.
Dziennie spożywałem do 2mg + ewentualne alko i zielone, w ciągu 3 tygodni zredukowałem dawkę do 0.5mg aktualnie mija 2 doba bez benzo i pytanie jak szybko mogą przyjść objawy odstawienne , chodzi mi o średnią wiem że każdy organizm się różni i każdy inaczej przechodzi odstawkę.
Wspomagam się pregabaliną którą zwiększyłem do 300mg na noc i 150mg rano
do tego magnez i mieszanka ekstraktu z melisy chmielu i waleriany + olej CBD 30%
na problemy z ciśnieniem propranolol 10-20mg,a na sen zarzucam mianserynę.
I ogólnie póki co czuję się dobrze najgorzej było chyba wczoraj ale czas pokaże.
Pozdrawiam
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
23 grudnia 2022Grzesiu11 pisze: Czy to takie ważne? Zamiast przeszukać forum wolisz wydać multum pieniędzy? Tu są ludzie po ciagach mordo i ci powiedzą co i jak.
Jednak tym razem jest inaczej, nie wiem czy iść do kardiologa, powiedzieć o co chodzi? Może coś z serduchem? czy kiedyś nie czułem tego a teraz jestem wyczulony? no bo wybaczcie ale 200/120 to nie jest normalne ciśnienie, mam oczywiście CAPTOPRIL, ale co z tego, jak u mnie od razu panika i muszę wziąć Lexotan bo inaczej Relanium nie zadziała (testowałem, dziękuje za takie wrażenia).
Co tutaj teraz zrobić? bo jak pisałem, jestem wstanie, wytrzymać psychiczne odstawienie, ale tak skaczącego ciśnienia - no to już jest za dużo bo wiecie jak to może sie skończyć, już zresztą z 2-3 razy w szpitalu byłem, to dopiero jak mi dali lexotan to dopiero mi się serducho uspokoiło.
Dodam że staram się nie stresować, nie denerwować, chodzę na terapię, ale tak na prawdę to praca jest moją terapią, ale widzę że jednak o te kilka lat za długo benzo biorę - oczywiście u mnie rozpoczęło się to od stresu i braku snu przez kilka dni, a że rozpocząłem od SENzopu, bo myślałem że to na sen - zwykły lek, tak teraz biorę to już trochę lat - only lexotan, a przy odstawieniu relanium i pregabalinę.
Jak masz taką możliwość to idź się dokładnie zbadać, nikt ci tu nie da złotej rady po której wszystko będzie dobrze, nikt nie zna twojego wieku, chorób, stylu życia...
Na szybko rada to uzupełnianie potasu np aspargin z sokiem pomidorowym i szczyptą soli potasowej.
Z naturalnych substancji które są w stanie wzmocnić serce bo takie ciśnienie nie jest dla niego zdrowe to strofantyna ale do dostania tylko w Niemczech, naturalna substancja tak silna że w kilka minut przerywa zawał.
Jeszcze możesz poszukać dobrego Q10 ale nie dawki 50-100mg tylko 500-1000mg to wzmocni ci serce.
A ciśnienie to wyrównanie elektrolitów w organizmie, sprawdź sobie dzienne zapotrzebowanie na potas to ponad 3,5g a przy stosowaniu leków używek zapotrzebowanie wzrasta.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.