Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1880 / 304 / 0
23 września 2021Demis pisze:
Dla mnie najlepszym benzo do palenia jest klon. Żadne inne nie ma szans u mnie. klon królem do palonka :) No ale ja to ja, każdy może mieć inaczej, pozdro :)
TO SAMO ZIĄ.
alpra jakoś zbija mi zioło, wolę zapalić na klonie ale koniecznie indica.
pięknie czuć fazę, dobrze siada na ciało wyklucza krzywe fazy nie spłyca fazy oprócz tych uboków.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1880 / 304 / 0
23 września 2021Demis pisze:
Dla mnie najlepszym benzo do palenia jest klon. Żadne inne nie ma szans u mnie. klon królem do palonka :) No ale ja to ja, każdy może mieć inaczej, pozdro :)
Wykopałem. Też tak lubię, ale co najmniej jakieś 6-7h od aplikacji klonazepamu. Jak z kolei, dla przykładu, najpierw zażyję marihuaniny a zaraz po benzo - faza po zielsku znika. alpra za bardzo łeb czyści. Dla mnie pod benzo musi być też indica, wtedy mam synergię.
  • 586 / 123 / 0
Obecnie stosuje 1-2 mg alpry do wieczornego smażenia i jest milusio dosyc ale gorzej jak przestaje dzialac bo benzo potrafi juz nie dzialac a my mozemy nadal czuć THC
A najlepszy wydaje się mi lorazepam ew niska dawka zolpidemu
  • 1880 / 304 / 0
@ techniczny Nie odnosisz wrażenia, że palenie :liść: na benzo w takich dawkach (1mg+ alpry to już wgl), to trochę marnowanie zioła? Że działa nie dosyć, że słabiej - to krótko? O ile się nie przynajmniej nie odczeka tych 6-8 h od dawki benzo i nie zapali na 1/2t (wtedy może być ok).
  • 586 / 123 / 0
E tam nie zależy mi na tym żeby oszczędzać spalam tak jak lubię a jak nie ma to trudno a na 1mg alpry mnie klepie palenie ale tak rześko sięga czuję.
Mi się podoba dzisiaj juz 2mg i zjarałem żywicy trochę zgonks dzisiaj będzie
  • 5 / 1 / 0
do benzo najlepiej się komponują indici imo, diazepam + pregabalina + buch gelato41 i jestem on my level że tak powiem
z klonem i alprą podobnie, faze po sativach w moim przypadku (jaram codziennie od 3 lat) kompletnie zbijają a z czymś bogatym np. mircen komponują się lepiej, ale wolę diazepam
  • 17 / 1 / 0
Jak to jest z mixem lorazepamu i THC ? Zazwyczaj mieszalam w takich sytuacjach alprazolam 0.5 z THC ale nie chce brać już alpry bo to gówno najszybciej łapie w swoje sidła i wyjść już ciężko.
  • 151 / 23 / 0
Tak samo. Benzodiazepiny będą osłabiać psychodeliczne działanie marihuany. Ze swoich obserwacji powiem tyle że pod koniec przygody z mj paliłem na benzo żeby nie mieć nerwicy, która zazwyczaj się objawiała lękiem i szybkim tętnem.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".