Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 429 / 35 / 0
Testowane, nie daje nic. Już lepiej walnąć kreskę i benzo pod język.
  • 304 / 18 / 0
Co to z tym klonem? Warto w klame czy lepiej pod jezyk lub p.o?
  • 781 / 45 / 0
klona akurat w klame warto.
  • 8103 / 907 / 0
@Rokison
Po co ? klonazepam ma dobra biodostępność p.o. i nie widzę sensu walić donosowo.Lepiej rozpuścić pod językiem - fajne uczucie ; bo wchodzi po około 5 minutach i czuć takie wejście na głowę. %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2877 / 266 / 0
jak z midasem donosowo jest? warto? bo myślę któregoś pięknego dnia o diabelskiej kombinacji w kresce :D oxy, mef i midas w jednej kresce na papierze wygląda zajebiście
  • 90 / 14 / 0
@p420
Jeśli chodzi o midasa, to zajebanie w klame jest konkretnym pomysłem %-D
Naprawdę polecam, tylko to benzo ma takie specyficzne
przyjemnie-otępiająco wejście :D
Ogólnie nienawidzę żadnej benzodiazepiny w formie sniffa, najbardziej midazolamu, te chemiczne wyżeranie śluzówki, zapchanie zatok, pieczenie oczu i zapierdolenie nosa jest naprawdę straszne, ale gdy już uda przejść się przez to piekło nadchodzi jedno z lepszych uderzeń euforii jakie się po benzosach doświadczało, na mnie większość benzodiazepin nie robi wrażenia ale akurat Midazolam to jest naprawdę król, jaką to ma moc to czasami ciężko uwierzyć. %-D Jest to u mnie zdecydowane #1 wśród benzo. jeszcze często do tego dopierdalałem kilka chmur i czułem się jakbym cały był pokryty benzoaurą :psycho:
Zjadlem w życiu tylko 1 blister, ale jestem pewny ze jak się uda to powijam 100szt. 15mg Bo to obowiązkowy sprzęt w mojej apteczce :tabletki: :nos:
Jak dla mnie, najbardziej wartościowe benzo jakie próbowałem, trochę się obawiam, że za bardzo się spodoba bo jest w tym ogromny potencjał. :mniam:
  • 171 / 21 / 0
Wciągnęłam Bromazepam, proszek z jednej kapsułki i czuje ze dziala mocniej, lepiej. Sama nie wiem jak to określić, nie czułam się tak po większych ilościach połykanych i popijanych woda.
Podoba mi się:)
  • 3536 / 577 / 1
A nie jest tak, że tylko benzo rozpuszczalne w wodzie jest sens sniffowac?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1532 / 196 / 0
ja kiedys wzialem mixa : Bromazepam , alprazolam + tabaka , fakt ze bylem mocno pijany i zatkało mi po sniffnie klamke , tak naprawde wjazdu nie doświadczyłem potem spływ połknąłem i zadziałało , powiem tak jak ktoś lubi walić po klamce to niech sobie je tak benzo ale działania to, to nie ma ale dla fetyszystó nosków można :)
  • 3455 / 555 / 2
Sniff klona mija sie z celem lepiej podjezykowo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.