Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 299 / 30 / 0
A skąd wiedzieć które substancje są organiczne, a które nie? A Fenibut jaki jest?
  • 922 / 286 / 5
Co do zasady związki organiczne mają w swej strukturze węgiel, zwłaszcza związany z wodorem, tlenem czy azotem.
Zawsze można też sprawdzić na wikipedii czy na https://www.cas.org/ (Chemical Abstracts Service).
Fenibut jest organiczny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 80 / 5 / 0
Panowie męczę się cały czas z takim napięciem psychicznym , ssri nie pomagają pręga słabo , czy baklofen brany terapeutycznie przez jakiś czas mógłby to wyrównać i zniwelować te napięcie psychiczne , nie możność relaksacji itp ?
  • 299 / 30 / 0
Wątpię. Prega bardziej mentalnie wspiera. Spróbuj dobry Phenibut w dawce 500mg
  • 32 / 14 / 0
25mg baklo lepiej zadziała jak 500mg fenka
  • 732 / 102 / 0
Czy jest sens wykupować baclofen ? Mam jeszcze pare dni ważna recke. Gdzieś tam czytałem że leczy nim się alkoholików ? Więc może wart znów zostawić 5-dych w aptece ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5758 / 1174 / 43
Po latach zażywania tego,
uważam, że jest sens.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 361 / 93 / 0
Na pewno warto mieć w szufladzie.
Tym bardziej, że drogi nie jest.
Stosunkowo łatwo dostępny (jeszcze).
Ja mam co do niego mieszane uczucia.

A co do przelicznika wcześniej, w praktyce odstawienia fenia 10mg -1 g fenia.
Jednak 5g dobrego fenia robi mnie 10x bardziej niż 50mg baklo.

Każdy przypadek jest jednak bardzo
indywidualny.

Podobne odczucia do fenia mam, gdy wezmę 50-100 baklo + alprazolam 0.5-1mg. Do tego na stałe biorę znów pregabe 150 lub 300.

Eh, jak było pięknie gdy feni dobrze działał.
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 16 / / 0
Biorę baklofen 100 mg /dz, ale już specjalnie nie czuję jego działania. Dołożyłem od 2 dni trampka 400 mg i już humor się poprawił, myślę że istnieje synergia tych substancji. Pytanie czy mogę brać baklofen i tramadol w takiej dawce przez najbliższe 4 miesiące? Bo właśnie tyle zostało mi do mega stresującej sytuacji w życiu i chciałbym czuć chociaż namiastkę odprężenia. Może coś zmniejszyć a dorzucić coś innego do tego mixu? Proszę o poradę. PS Jeszcze dla bezpieczeństwa anty-padaczkowego wrzuciłem klona 2 mg, ale nie czuję specjalnej różnicy.
  • 922 / 286 / 5
@tymi Znacząco większe "odprężenie" będziesz czuł jeżeli zamiast ciągu przerzucisz się na weekednowe używania. Bardzo odradzam ci jechania przez 4 miesiące na 400mg tramadolu plus 100mg baclofenu (i jak rozumiem 2mg clona).
Jeżeli już musisz 24h/7 na czymś być to zamiast brać wszystko na raz, bierz 2dni clona, 2 dni baclofen i 2 dni tramadolu. I tak brzmi to słabo ale lepiej niż branie wszystkiego na raz.
Nie no kurwa, to jest chory pomysł być na takim miksie 4 miesiące.
Odstaw na min 3 dni to co bierzesz i spójrz na to trzeźwiejszym okiem. Bo żeby realnie rozważać takie combo to trzeba być mocno porobionym, na trzeźwo takich pomysłów nie ma.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie

Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.

Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"

W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.

Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!

Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!