Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy bacopa działa wedlug Ciebie?
1.Tak
26
50%
2.Trochę
14
27%
3.Nie
7
13%
4.Działa ale po czasie.
5
10%

Liczba głosów: 52

ODPOWIEDZ
  • 605 / 156 / 0
Dobra, to zalewam
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 605 / 156 / 0
Ło kurwa, trochę się przeciągnęło. Z dwa miechy naciągania, potem dwa w lodówce nieruszane.
Dzisiaj przyjąłem jedną łyżkę tej nalewki przed pracą. Smak jak dobrze sfermentowane bajoro.
Czy to jest możliwe, żeby zaczęło działać od 'day one'? W ogóle mam takie wrażenie, że nalewki z ziółek działających na serotoninę (dziurawiec, aksamitka, różeniec, teraz bacopa) powodują u mnie humor gitówe już w ten sam dzień.
Ma prawo tak być, czy to też moja wkrętka? Depresji nie mam, ale powodów do zadowolenia mało.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2942 / 1593 / 35
Nalewka tak działa zwłaszcza bacopa jest hardcorem. Pamiętaj tylko , że ona jest mocna.
@lysy666 dawaj małą dawkę (ale spokojnie) z pluskwicy groniastej do nalewki końcówka z łyżeczki od herbaty dosłownie .Uwierz twoje życie odmieni się na zawsze ale nie ładuje za dużo w tym miksie z bacopa wzmocnisz ja !
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 51 / 3 / 0
ogólnie jestem lękowcem z natury, czy na kogoś bacopa działała w negatywny sposób, tj zamiast uspokojenia wzmagała stres,(może podbija neuroprzekaźniki działające stresowo) bo takie coś odczuwam po 3 tygodniach brania, czuje ze bardziej sie stresuje, nawet wydaje mi się że, alpra słabiej przy niej działa
  • 19 / 1 / 0
Mam pytanie biorę codziennie 1mg clonazepamu i jak to ma się z interakcją z Bacopa? Moge spokojnie stosować bacopa ekstrakt 500mg i clonazepam 1mg codziennie?
  • 65 / 2 / 0
Bacopa + Inozytol oraz kurkuma nie będzie za dużym mixem?

Kurkumę biorę ponad 2 lata, Inozytol od kwartału, chciałbym spróbować bacopy :)
  • 9327 / 1809 / 2
Ja dziś machnąłem kolejny napar z brajmi. pije odnbodsj wtorku ale dziś mnie wręcz ścięło z nóg. Normalnie wszytko jak pod wodą. Dźwięk rozmyty, ruchu utrudnione. I tak trzymało się dobre 40-60min. Po ok godzinie zaczęło puszczac. Pojawiło się uczucie "odetkania".
Ciekawe. Nigdy tak nie miałem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.