The body or a conscious mind'
Dzisiaj przyjąłem jedną łyżkę tej nalewki przed pracą. Smak jak dobrze sfermentowane bajoro.
Czy to jest możliwe, żeby zaczęło działać od 'day one'? W ogóle mam takie wrażenie, że nalewki z ziółek działających na serotoninę (dziurawiec, aksamitka, różeniec, teraz bacopa) powodują u mnie humor gitówe już w ten sam dzień.
Ma prawo tak być, czy to też moja wkrętka? Depresji nie mam, ale powodów do zadowolenia mało.
The body or a conscious mind'
@lysy666 dawaj małą dawkę (ale spokojnie) z pluskwicy groniastej do nalewki końcówka z łyżeczki od herbaty dosłownie .Uwierz twoje życie odmieni się na zawsze ale nie ładuje za dużo w tym miksie z bacopa wzmocnisz ja !
Kurkumę biorę ponad 2 lata, Inozytol od kwartału, chciałbym spróbować bacopy :)
Ciekawe. Nigdy tak nie miałem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Gdy do porannego codziennego mojego mixu w którym od kilku tyg jest też Bakopa dorzucę dodatkowe tabsy-suple na rozbudzenie, to właśnie obecność brahmi dała mi kilka razy poczuć coś na wzór leeekiego zwiastunu ZS. Ma to potencjał a co dopiero B musi robić w naparze.
P.S. sprawdź PW ;)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.