Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi najbardziej zawsze pomaga jakiś icotonic np Oshee niebieskie i do tego zupka chińska :D człowiek czuje się jak nowo narodzony
  • 26 / 6 / 0
Jedzenie przede wszystkim, ale nie chleb czy ziemniaki, żeby się napchać.
Ja muszę się naprawdę zmuszać do jedzenia, bo często na fazie ssanie w żołądku zalewam piwem. No i wiadomo - choć szczęka lata jak u mojej sp. babci to na myśl o przeżuwaniu odechciewa się momentalnie.
No ale gdy wygra rozsądek polecam:
Gotowane jajko (najlepiej na miękko, pomidor, kawałek mięsa, najlepiej jak najmniej przetworzone i świeże i (to ważne) posypane wszystko natką pietruszki.
Dlaczego natką? Ja akurat bardzo lubię, ale jak przestudiować tabele wartości odżywczych, to natka pietruszki jest absolutnym rekordzistą ...
Taka suplementacja działa! Świeże i bogate w składniki jedzenie da ci dziesięć razy lepsze efekty niż tabletka z "multiwitamina"
  • 1 / / 0
Nie ma magicznych środków, jedynie co sie sprawdzą:
- jedzenie, nawet na siłę.
- nawodnienie bo ciągle się sika
-witamina C, magnez i potas
- w przypadkach mega złego samopoczucia albo obowiązków następnego dnia -Benzo
No i oczywiście spanie
  • 1 / / 0
Podejście w/w panów jest na pewno właściwsze w szczególności, że organizm potrzebuje paliwa, a na pewno lepiej zdrowo odżywiającemu się człowiekowi przyjmować takie substancje niż komuś kto ma "wywalone" mówiąc delikatnie. Umiar.
  • 3141 / 875 / 5
Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.

Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 19 / 3 / 0
Dokladnie, czasami jak na fazie pamietalem o duzych ilosciach wody, owocach i suplementacji to trn zjazd byl duzo bardziej znosny, do tego dobra kilka godzin od ostatniej dawki wcisnac cos na cieplo lekkostrawnego ale z dobra iloscia wegli i bialka. Gdy sie zadba o takie szczegoly to zdecydowanie duzo wcesniej mozna usnac. Problem w tym ze na fazie glowa jest rozjebana i sie mysli o chuj wie czym 😂 Ja wlasnie koncze 3 noc niespana, o 2 byla ostatnia krecha, Zrobilem w jakies 45 godzin 5 g fety plus 2 pixy jakie ponoc MDMA/fefa ale skupialem sie na tej calej suplementacji i jest duzo lepiej, tyle ze serce ma juz calkowicie dosc, a to dopiero 26 na karku 😤. Takze warto pomyslec o zjezdzie z fety nie jak go zaczniemy czuc tylko jak zaczynamy zabawe. Naprawde sa spoko efekty.

A uzywajac slowa suplementacja nie mam na mysli tylko tabletki multiwitamina, tu kolega o tej natce pietruszki bardzo dobrze mowi. Ja ogolnie polecam wcisnac razem z ostatnia kreska gorzka czekolade np z sokiem aloesowym - na trzezwo kozak polaczenie, bogactwo witamin. Na fazie ta czekolade je sie na sile, ale warto jak chcemy przygotowac psyche na ciezkie chwile poamfetaminowe😇
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2022 przez Mefesionata, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1876 / 192 / 0
Fizycznie nawet i po 3 nockach bez snu u mnie osobiście nie jest źle, tylko prześpię z kolejne 1.5 dnia. Gorzej z psychą, a raczej motywacją można rzec. Mimo że jazdy teraz robię 5g i przerwa, to po maratonie i tak się nic nie chcę, leże i oglądam youtuba co najwyżej. Ani do kompa wstać, ani na spacer, nic, to jest najgorsze. Po paru dniach coś zaskakuję i zaczyna się odmulać, no ale wciąż. Powinien to człowiek rzucić raz na zawsze, ale za cienki bolek jestem jeszcze %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1 / / 0
Jak na zmniejszeniu zjazdu,to czekam do Max katorgi,zwały to idzie przede wszystkim jakiś gainer wysokobialkowy,2mocne najlepiej porter,i po kolei 12,5kaptopryl,depakine500,pregabaline300,lorafen2-3,mirtor45 i ketrel100,imovane 7,5 budze się po 10godz jak dobra baba to robię mały repead i malutka 100 do wieczora ten sam zestaw,plus dobry buch,na 3dzien zero objawów
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2023 przez Sqta86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 21 / 11 / 0
u mnie na zmniejszenie zjazdu działają słodycze pączek czekolada odrazu się lepiej robi do tego piwko jedno dwa a najlepiej Kanna zajarać i jestem w domu :)
Uwaga! Użytkownik FanPabloEscobar jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Hm. wiecie co oznacza podwyższona agresja *słaba równowaga psychiczna* po 2 tygodniowym ciągu z kilkoma przerwami max było to 2 dni
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.