Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja muszę się naprawdę zmuszać do jedzenia, bo często na fazie ssanie w żołądku zalewam piwem. No i wiadomo - choć szczęka lata jak u mojej sp. babci to na myśl o przeżuwaniu odechciewa się momentalnie.
No ale gdy wygra rozsądek polecam:
Gotowane jajko (najlepiej na miękko, pomidor, kawałek mięsa, najlepiej jak najmniej przetworzone i świeże i (to ważne) posypane wszystko natką pietruszki.
Dlaczego natką? Ja akurat bardzo lubię, ale jak przestudiować tabele wartości odżywczych, to natka pietruszki jest absolutnym rekordzistą ...
Taka suplementacja działa! Świeże i bogate w składniki jedzenie da ci dziesięć razy lepsze efekty niż tabletka z "multiwitamina"
- jedzenie, nawet na siłę.
- nawodnienie bo ciągle się sika
-witamina C, magnez i potas
- w przypadkach mega złego samopoczucia albo obowiązków następnego dnia -Benzo
No i oczywiście spanie
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
A uzywajac slowa suplementacja nie mam na mysli tylko tabletki multiwitamina, tu kolega o tej natce pietruszki bardzo dobrze mowi. Ja ogolnie polecam wcisnac razem z ostatnia kreska gorzka czekolade np z sokiem aloesowym - na trzezwo kozak polaczenie, bogactwo witamin. Na fazie ta czekolade je sie na sile, ale warto jak chcemy przygotowac psyche na ciezkie chwile poamfetaminowe
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.