Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mi najbardziej zawsze pomaga jakiś icotonic np Oshee niebieskie i do tego zupka chińska :D człowiek czuje się jak nowo narodzony
  • 26 / 6 / 0
Jedzenie przede wszystkim, ale nie chleb czy ziemniaki, żeby się napchać.
Ja muszę się naprawdę zmuszać do jedzenia, bo często na fazie ssanie w żołądku zalewam piwem. No i wiadomo - choć szczęka lata jak u mojej sp. babci to na myśl o przeżuwaniu odechciewa się momentalnie.
No ale gdy wygra rozsądek polecam:
Gotowane jajko (najlepiej na miękko, pomidor, kawałek mięsa, najlepiej jak najmniej przetworzone i świeże i (to ważne) posypane wszystko natką pietruszki.
Dlaczego natką? Ja akurat bardzo lubię, ale jak przestudiować tabele wartości odżywczych, to natka pietruszki jest absolutnym rekordzistą ...
Taka suplementacja działa! Świeże i bogate w składniki jedzenie da ci dziesięć razy lepsze efekty niż tabletka z "multiwitamina"
  • 3 / / 0
Nie ma magicznych środków, jedynie co sie sprawdzą:
- jedzenie, nawet na siłę.
- nawodnienie bo ciągle się sika
-witamina C, magnez i potas
- w przypadkach mega złego samopoczucia albo obowiązków następnego dnia -Benzo
No i oczywiście spanie
  • 1 / / 0
Podejście w/w panów jest na pewno właściwsze w szczególności, że organizm potrzebuje paliwa, a na pewno lepiej zdrowo odżywiającemu się człowiekowi przyjmować takie substancje niż komuś kto ma "wywalone" mówiąc delikatnie. Umiar.
  • 3220 / 911 / 5
Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.

Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 20 / 3 / 0
Dokladnie, czasami jak na fazie pamietalem o duzych ilosciach wody, owocach i suplementacji to trn zjazd byl duzo bardziej znosny, do tego dobra kilka godzin od ostatniej dawki wcisnac cos na cieplo lekkostrawnego ale z dobra iloscia wegli i bialka. Gdy sie zadba o takie szczegoly to zdecydowanie duzo wcesniej mozna usnac. Problem w tym ze na fazie glowa jest rozjebana i sie mysli o chuj wie czym 😂 Ja wlasnie koncze 3 noc niespana, o 2 byla ostatnia krecha, Zrobilem w jakies 45 godzin 5 g fety plus 2 pixy jakie ponoc MDMA/fefa ale skupialem sie na tej calej suplementacji i jest duzo lepiej, tyle ze serce ma juz calkowicie dosc, a to dopiero 26 na karku 😤. Takze warto pomyslec o zjezdzie z fety nie jak go zaczniemy czuc tylko jak zaczynamy zabawe. Naprawde sa spoko efekty.

A uzywajac slowa suplementacja nie mam na mysli tylko tabletki multiwitamina, tu kolega o tej natce pietruszki bardzo dobrze mowi. Ja ogolnie polecam wcisnac razem z ostatnia kreska gorzka czekolade np z sokiem aloesowym - na trzezwo kozak polaczenie, bogactwo witamin. Na fazie ta czekolade je sie na sile, ale warto jak chcemy przygotowac psyche na ciezkie chwile poamfetaminowe😇
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2022 przez Mefesionata, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1879 / 200 / 0
Fizycznie nawet i po 3 nockach bez snu u mnie osobiście nie jest źle, tylko prześpię z kolejne 1.5 dnia. Gorzej z psychą, a raczej motywacją można rzec. Mimo że jazdy teraz robię 5g i przerwa, to po maratonie i tak się nic nie chcę, leże i oglądam youtuba co najwyżej. Ani do kompa wstać, ani na spacer, nic, to jest najgorsze. Po paru dniach coś zaskakuję i zaczyna się odmulać, no ale wciąż. Powinien to człowiek rzucić raz na zawsze, ale za cienki bolek jestem jeszcze %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1 / / 0
Jak na zmniejszeniu zjazdu,to czekam do Max katorgi,zwały to idzie przede wszystkim jakiś gainer wysokobialkowy,2mocne najlepiej porter,i po kolei 12,5kaptopryl,depakine500,pregabaline300,lorafen2-3,mirtor45 i ketrel100,imovane 7,5 budze się po 10godz jak dobra baba to robię mały repead i malutka 100 do wieczora ten sam zestaw,plus dobry buch,na 3dzien zero objawów
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2023 przez Sqta86, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 21 / 11 / 0
u mnie na zmniejszenie zjazdu działają słodycze pączek czekolada odrazu się lepiej robi do tego piwko jedno dwa a najlepiej Kanna zajarać i jestem w domu :)
Uwaga! Użytkownik FanPabloEscobar jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Hm. wiecie co oznacza podwyższona agresja *słaba równowaga psychiczna* po 2 tygodniowym ciągu z kilkoma przerwami max było to 2 dni
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.