Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1287 / 327 / 12
@zburzony oczywiscie, ze feta jest zdrowsza - ja jak już wale codziennie do tego chleje i nie śpię 3-4 dni to i tak czuje sie kozak

a po 1 nocce z ketonami to zazwyczaj kolejne 2 zdycham
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1478 / 237 / 0
@Czoug u mnie jest inaczej, psychicznie bardziej odchorowuję fetę niż ketony. Z tym że u mnie mózg już popalony a do tego biorę sporo leków na główkę, no i ponad 4 dychy mam.
  • 1287 / 327 / 12
no ja tam już z 15 lat szuram (z mniejszym i większym natężeniem) i poza tym, że kompletnie nie mam uczuć to czuję się świetnie, gdzie w opozycji wielu moim młodszym stażem znajomym po 2-3 latach obcowania z kryształami siada głowa
  • 1478 / 237 / 0
Niektórzy po prostu nie powinni tykać stuffu bo to nie na ich psychikę, problem w tym że nie da się tego stwierdzić samemu zanim się człowiek wjebie. Na przykład mój brat gdyby leciał to skończyłoby się to w najlepszym przypadku psychiatrykiem, ale nie sądzę żeby nie robił tego z obawy przed konsekwencjami, po prostu nie lubi.
  • 13 / 4 / 0
25 kwietnia 2025zburzony pisze:
Macie też tak że ciągi na fecie ryją psychikę bardziej niż ketony? Na ogół po ketonach szybciej dochodziłem do siebie szybciej niż po amfie chociaż teraz na starość ta różnica jest już mniejsza.
Tak. Jeśli keton był dobrej jakości bez syfu to maksymalnie jeden dzień "odchorowania". Natomiast po fecie po jednej lub dwóch nocach byłem przetyrany, później dochodzenie do siebie zajmowało kilka dni. Psycha bardziej nadszarpana, fizycznie też przeważnie było gorzej. Subiektywnie - feta bardziej jebie człowieka. Trafiła mi się dobra feta, 2g niecałe zeszły w 2 tygodnie, reszta poleciała do kibla. Myślę że żaden keton (a trochę ich w życiu przerobiłem) nie generował takiego zjazdu jak feta. %-D
  • 2 / / 0
hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
  • 64 / 1 / 0
Jakie jest porównanie amfetaminy do 4-CMC? Robiłem ostatnio metkatynon i po za latającym językiem i mieleniem szczęką, trochę zębami nic nie uświadczyłem. Po za tym że też puls mi się przyśpieszył.
Jak tak ma wyglądać zjazd po tym to ja nawet za tą substancję nie będę się zabierać, dlatego pytam.
  • 20 / 3 / 0
To co poczułeś to pseudoefedryna. Jakbyś dobrze zrobił metkatynon to by cię wyjebało z kapci. Nie umiesz robić
  • 506 / 110 / 0
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze:
hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
No, zaoszczędzony czas możesz przeznaczyć na pracę zawodową, zwróci Ci się amfa i jeszcze coś zostanie stary
  • 1287 / 327 / 12
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze:
waliłem bez przerwy na sen w trakcie sesji i wszystkie kolosy pozaliczane na 4-5

obecnie nic z nich nie pamiętam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.