Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
@bletka5g
Mieszanie fety z benzo nie miało by absolutnie żadnego sensu bo jedno nakręca a drugie uspokaja xD Dilerzy chcą tak mieszać zeby jak najmniej traciło na mocy i jak najwięcej zarobić, po co mieli by celowo dodawać coś co osłabia towar. Benzo sie nawet bierze jak za bardzo się nafukasz i musisz się wyciszyć. Polecam przeczytać tego posta na reddicie bo dobrze pokazuje jak feta działa przy braniu często, myślę że w tym może tkwić twój problem

https://www.reddit.com/r/StopSpeeding/s/CY0Xwukxdy
  • 1495 / 239 / 0
Po niedawnym maratonie skończyło się tak że ledwo mogłem oddychać i musiałem resztę w kiblu spuścić, wcześniej chyba tylko raz do tego doszło kiedy miałem 11 g ketonów na chacie. Raz dusiłem się i byłem pewny że zdechnę ale to było po mega strzale hexena. W każdym razie do fety już nie podchodzę, może 1 g mógłbym zrobić na spokojnie, niedawno poszło około 7 g. Wciąż zastanawiam się jak by było z piątką 3-CMC, czy jego krótki czas działania pozwoliłby mi przerobić to w dwa dni i potem nie cierpieć tydzień.
  • 3 / / 0
Pierwszy mój raz z tą substancją był w liceum. Koleżanka przyniosła trochę tego do mnie na chatę, wzięliśmy po grubym szczurku. Efekt - dla mnie prawie żaden, może lekka euforia, która upłynęła po 5 minutach. Minęła godzinka, koleżanka się zawinęła. Usiadłem sobie przy kompie koło 22, odpaliłem sobie na spokojnie kurnik i zacząłem pykać w kalambury. Zazwyczaj pykałem sobie po rundce, po dwie maks, bo szybko się to nudziło - jak ogarnąłem, że robi się już jasno to dopiero do mnie dotarło, że chyba jednak jest coś nie tak XD. Miałem potem jeszcze parę podobnych "przygód", dostałem się do psychiatry, opowiedziałem o swoich przeżyciach - pyk, diagnoza ADHD i od razu człowiekowi się wiele kwestii wyjaśniło xdddd.
  • 1 / / 0
Witam, czy doświadczyliscie kiedyś bólu jąder po przyjęciu kreski? Nie wiem z czego to wynika, w internecie nic nie znalazłem, a spotykam się z czymś takim po raz pierwszy. Dodam że nie tylko ja tak odczuwam. Świadczy to o czystości towaru? Czy może problem leży gdzie indziej, lub wcale go nie ma i jest to zupełnie normalne 😆

teleport do ogólnego /Mx
  • 1049 / 299 / 2
@BoniuRaz
nie chodzi czasami o tzw termin Blue Balls?
"Blue balls" to potoczne określenie bólu lub uczucia dyskomfortu w okolicach jąder, które pojawia się w wyniku przedłużonego podniecenia seksualnego bez osiągnięcia orgazmu. Jest to spowodowane zwiększonym przepływem krwi do narządów płciowych, który nie zostaje rozładowany podczas orgazmu.
żródło: ch*j wie, AI mi nie podało xD
jeśli tak, to spotkałem się z czymś takim po innym stymulancie, metylofenidacie, fakt, dość dawno temu, ale może mieć to jakiś sens i raczej szedł bym drogą tego terminu szukając wyjaśnienia tej zagadki.

teleport do ogólnego /Mx
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1049 / 299 / 2
@alelota meh, imo trochę za bardzo 'płytkie' zagłębienie się w temat, nie żebym negował wiedzę, bo trop dobry, ale mi się wydaje, że mechanizm działa na zasadzie wyrzutu noradrenaliny + dopaminy co wywołuje ofc 'podniecenie, libido wypier*ala w górę' i dalej cała reszta skutków idących za w/w.

ogólnie by wypadało to wszystko rozpisać, no ale jak ktoś ma czas..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 67 / 1 / 0
Można działanie metkatynonu porównać do amfetaminy?
Raczej wątpie bo on ma takie jakby euforyczne działanie z tego co wczoraj sprawdzałem
  • 139 / 10 / 0
Ktoś łączył Alcar z fetą? Ma to sens?
  • 782 / 179 / 0
@alelota

Delikatnie sprostuję Twoją wypowiedź.

Ciężko porównać te dwa stymulanty głównie ze względu na różny mechanizm działania. metkat nic nie uwalnia ponieważ jest jest NDRI. To oznacza, że dzięki niemu więcej transportera jest zajęte w skutek czego zwiększają się poziomy i dopaminy i noradrenaliny.
Za to amfetamina jest uwalniaczem. I uwalnia więcej dopaminy niż kokaina nawet, więc na pewno jest skuteczniejsza "dopaminowo" niż metkat.
Jednak w odczuciu wygrywa metkat, tu się w pełni zgadzam.
  • 1495 / 239 / 0
Macie też tak że ciągi na fecie ryją psychikę bardziej niż ketony? Na ogół po ketonach szybciej dochodziłem do siebie szybciej niż po amfie chociaż teraz na starość ta różnica jest już mniejsza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.