Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 192 / 0
@bletka5g z niczym ci tematu nie mieszają, co najwyżej z kofeiną, po prostu raz trafisz na lepsze raz na gorsze fufu. Nawet jak przeszedłeś z ciągów na walenie w weekend to receptory i tak masz zajechane pewnie. To już ten etap, że zaczynasz kwestionować jakość każdego źródła fety z którego czerpiesz i mniejsze a nawet większe przerwy mogą nie okazać się wystarczające. Z jedzeniem to też raczej norma dla weteranów, że po 24h mogą normalnie wpierdalać %-D

W każdym razie nikt Ci benzo nie dosypuje bo to za drogi interes żeby bełtać z fetą nawet dla zabawy a co dopiero dla zarobku
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 14 / 1 / 0
@bletka5g
Mieszanie fety z benzo nie miało by absolutnie żadnego sensu bo jedno nakręca a drugie uspokaja xD Dilerzy chcą tak mieszać zeby jak najmniej traciło na mocy i jak najwięcej zarobić, po co mieli by celowo dodawać coś co osłabia towar. Benzo sie nawet bierze jak za bardzo się nafukasz i musisz się wyciszyć. Polecam przeczytać tego posta na reddicie bo dobrze pokazuje jak feta działa przy braniu często, myślę że w tym może tkwić twój problem

https://www.reddit.com/r/StopSpeeding/s/CY0Xwukxdy
  • 1392 / 223 / 0
Po niedawnym maratonie skończyło się tak że ledwo mogłem oddychać i musiałem resztę w kiblu spuścić, wcześniej chyba tylko raz do tego doszło kiedy miałem 11 g ketonów na chacie. Raz dusiłem się i byłem pewny że zdechnę ale to było po mega strzale hexena. W każdym razie do fety już nie podchodzę, może 1 g mógłbym zrobić na spokojnie, niedawno poszło około 7 g. Wciąż zastanawiam się jak by było z piątką 3-CMC, czy jego krótki czas działania pozwoliłby mi przerobić to w dwa dni i potem nie cierpieć tydzień.
  • 3 / / 0
Pierwszy mój raz z tą substancją był w liceum. Koleżanka przyniosła trochę tego do mnie na chatę, wzięliśmy po grubym szczurku. Efekt - dla mnie prawie żaden, może lekka euforia, która upłynęła po 5 minutach. Minęła godzinka, koleżanka się zawinęła. Usiadłem sobie przy kompie koło 22, odpaliłem sobie na spokojnie kurnik i zacząłem pykać w kalambury. Zazwyczaj pykałem sobie po rundce, po dwie maks, bo szybko się to nudziło - jak ogarnąłem, że robi się już jasno to dopiero do mnie dotarło, że chyba jednak jest coś nie tak XD. Miałem potem jeszcze parę podobnych "przygód", dostałem się do psychiatry, opowiedziałem o swoich przeżyciach - pyk, diagnoza ADHD i od razu człowiekowi się wiele kwestii wyjaśniło xdddd.
  • 1 / / 0
Witam, czy doświadczyliscie kiedyś bólu jąder po przyjęciu kreski? Nie wiem z czego to wynika, w internecie nic nie znalazłem, a spotykam się z czymś takim po raz pierwszy. Dodam że nie tylko ja tak odczuwam. Świadczy to o czystości towaru? Czy może problem leży gdzie indziej, lub wcale go nie ma i jest to zupełnie normalne 😆

teleport do ogólnego /Mx
  • 957 / 271 / 2
@BoniuRaz
nie chodzi czasami o tzw termin Blue Balls?
"Blue balls" to potoczne określenie bólu lub uczucia dyskomfortu w okolicach jąder, które pojawia się w wyniku przedłużonego podniecenia seksualnego bez osiągnięcia orgazmu. Jest to spowodowane zwiększonym przepływem krwi do narządów płciowych, który nie zostaje rozładowany podczas orgazmu.
żródło: ch*j wie, AI mi nie podało xD
jeśli tak, to spotkałem się z czymś takim po innym stymulancie, metylofenidacie, fakt, dość dawno temu, ale może mieć to jakiś sens i raczej szedł bym drogą tego terminu szukając wyjaśnienia tej zagadki.

teleport do ogólnego /Mx
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Może to kwestia wazokonstrykcji.

teleport do ogólnego /Mx
  • 957 / 271 / 2
@alelota meh, imo trochę za bardzo 'płytkie' zagłębienie się w temat, nie żebym negował wiedzę, bo trop dobry, ale mi się wydaje, że mechanizm działa na zasadzie wyrzutu noradrenaliny + dopaminy co wywołuje ofc 'podniecenie, libido wypier*ala w górę' i dalej cała reszta skutków idących za w/w.

ogólnie by wypadało to wszystko rozpisać, no ale jak ktoś ma czas..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
@Merx No czasami mocna wazokonstrykcja, że tak brzydko powiem, chce zgnieść jaja. Akurat po amfie nie pamiętam, żeby wazo była dla mnie aż takim problemem, ale jesteśmy różni. Więc taki strzał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.