Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
To mój pierwszy post, więc nie wiem, czy wszystko ogarniam. Zacząłem się dzisiaj zastanawiać, czy można jakoś vapować amfetaminę dodając ją do liquidu, aby dało to jakikolwiek skutek. Wydaje mi się, że grzałka by mogła paść albo feta w ogole nie miałaby wpływu na organizm. Myślicie, że miałoby to prawo działać?

Zmieniono nazwę tematu. | STR88
  • 2897 / 618 / 10
Nie zadziała, amfetamina w soli prędzej się spali niż zwapuje.
Nie wiem jak freebase, bodajże @wkurwionygnoj kiedyś pisał coś na ten temat.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 421 / 21 / 0
Z tego co mi wiadomo, freebase da się vapować, ale nieopłacalnie jest ludziom robić freebase, ponieważ szybko wietrzeje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.