Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
To mój pierwszy post, więc nie wiem, czy wszystko ogarniam. Zacząłem się dzisiaj zastanawiać, czy można jakoś vapować amfetaminę dodając ją do liquidu, aby dało to jakikolwiek skutek. Wydaje mi się, że grzałka by mogła paść albo feta w ogole nie miałaby wpływu na organizm. Myślicie, że miałoby to prawo działać?

Zmieniono nazwę tematu. | STR88
  • 2897 / 618 / 10
Nie zadziała, amfetamina w soli prędzej się spali niż zwapuje.
Nie wiem jak freebase, bodajże @wkurwionygnoj kiedyś pisał coś na ten temat.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 421 / 21 / 0
Z tego co mi wiadomo, freebase da się vapować, ale nieopłacalnie jest ludziom robić freebase, ponieważ szybko wietrzeje.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.