Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 188 / 7 / 0
Mam pytanko, feta to troche nie moj temat. Ale mam cos takiego, grubosc okolo 0,5 cm. Smierdzi jak amfa i to sa niby 4 g ( nie mam wagi chwilowo ) za 100 zl.
Wlad czy nie wlad? Konsystencja plasteliny.

[ external image ]
  • 677 / 2 / 0
wład może być dobry , tyle, że wygląda mi to na max. 2,5g . Chociaż jeśli jest jak plastelina to musi być wilgotna i ciężka. Według mnie jest git. bierz sie za testy i dawaj znać :D

PS: Troche przepłaciłes :D
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2013 przez Nycomed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 7 / 0
Nie no serio grube bardziej nawet, jak urwalem kawalaczek, poczekalem az troche wysechl to sie zrobila mega krecha, zapodalem pol i czuje ze jest git. Chociaz ja mam ADHD (ponoc) wiec nie dziala na mnie tak euforycznie jak na wszystkich, zadnych ciar na glowie itd. Ale skupienie i bezsennosc jest.

W sumie to moze wysypie wszystko, rozkurwie na jebany pyl i wtedy wrzuce fote. ;-)
  • 197 / 2 / 0
Wyślij mi ja spróbuję :)

Moja pierwsza była w takiej formie plasteliny ale efekt po roztarciu z nosie wspominam do dziś.
Ja chętnie zamieniłbym stówkę za taką paczuszkę.
  • 50 / 1 / 0
Plastelina ; > to sie pasta amfetaminowa nazywa, czasami po wyschnieciu moze stracic do nawet 50% z wagi, ale to najlepszy towar. Po syntezie nie przeszedl przez 5 czy wiecej par raczek i nie zdazyl wyschnac ani nikt sie nie wyglupial z dosypkami. Na zachodzie najczesciej od byle dila mozna kupic na ulicy wlasnie w takiej postaci, w Pl... wiekszosc uzytkownikow na oczy nie widziala i stwierdzilaby ze jakies gowno dil im wciska heh

poloz na kilkanascie minut na kartce papieru dzialke i powinno nadac sie do snifniecia, albo moj ulubiony sposob - wrzucam kawaleczek do kawy i wypijam ;)
  • 100 / / 0
Mam do was pytanie, czy da się zbełta taką pastę? w sensie czy można zbełtać z czymś nie tracąc na zapachu i wilgotności, ujmując tylko jakości.
Mam dzisiaj ogromne zdziwko ponieważ wziąłem nowy sort pasty i jest o wiele słabszy niż ten, który miałem ostatnio i nie wiem czy to przez moją śluzówkę nosa, którą męczę dzień w dzień od 20.12 czy dostałem to zbełtane z czymś. :huh:
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
stawialbym na tolerke i sluzowke
  • 100 / / 0
Też nad tym myślałem, ale uważam, że różnica, która się pojawiła jest zbyt duża by mogła zostać wywołana tylko przez tolerke i śluzówke .
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
Może po prostu to jest jakiś inny rzut w którym jest mniej % amfetaminy, nie sadze żeby ktoś to majał, po prostu może troche zjebali synteze, może ktoś kto bierze to hurtem zrobił coś z tym dla zysku (tak mają sposoby nawet na paste :-) ). Możemy tylko spekulować i tak sie nie dowiemy, po prostu dostałeś słabszy sort. Ja kiedyś trafiłem na właśnie wilgotną paste pachnącą odpowiednio a po węgorzu miałem słodki spływ jakby z vibovitu czy coś , jakby ktoś nasączył tą fete , żeby była cięższa , pomimo takiego smaku działała bardzo bardzo dobrze i nie raniła gardła xd Choć i tak sie wkurwiłem bo jakby tego nie nasączyli byłoby 2x więcej ale zdarza sie :)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
Tak kurwa! też mam słodki spływ, jak to poczułem to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.
A skąd ten słodki spływ to już wgl. jakaś abstrakcja dla mnie skąd się może taki brać (bo na pewno to nie cukier :D) odnosząc się do tego co napisałeś, to nie wierze, że mogli zjebać aż tak partie, że ta co jest teraz ma słodki spływ, a ta co była po wciągnięciu szczura, dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.