Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Wlad czy nie wlad? Konsystencja plasteliny.
[ external image ]
PS: Troche przepłaciłes :D
W sumie to moze wysypie wszystko, rozkurwie na jebany pyl i wtedy wrzuce fote. ;-)
Moja pierwsza była w takiej formie plasteliny ale efekt po roztarciu z nosie wspominam do dziś.
Ja chętnie zamieniłbym stówkę za taką paczuszkę.
poloz na kilkanascie minut na kartce papieru dzialke i powinno nadac sie do snifniecia, albo moj ulubiony sposob - wrzucam kawaleczek do kawy i wypijam ;)
Mam dzisiaj ogromne zdziwko ponieważ wziąłem nowy sort pasty i jest o wiele słabszy niż ten, który miałem ostatnio i nie wiem czy to przez moją śluzówkę nosa, którą męczę dzień w dzień od 20.12 czy dostałem to zbełtane z czymś. :huh:
A skąd ten słodki spływ to już wgl. jakaś abstrakcja dla mnie skąd się może taki brać (bo na pewno to nie cukier :D) odnosząc się do tego co napisałeś, to nie wierze, że mogli zjebać aż tak partie, że ta co jest teraz ma słodki spływ, a ta co była po wciągnięciu szczura, dosłownie przytykała a oczy chciały sobie wyjść z orbit.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.