- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"Wszystko dla ludzi, ale z głową!"
Zapomniałem dodać że prawie pod koniec imprezy nie wiem po chuj ale zajebałem jakoś 0,3-0,5mg estazolamu z myślą że dostanę god mode po tych buszkach.
Otóż, zawsze zażywając weekendowo amf, bez żadnego alkoholu, odczuwałem dopaminowy rush, tę euforię przy byle jakiej czynności, tę szczęście z bawienia się głupim drutem miedzianym
Na obecną chwile, może 1/4 tego w pierwszy dzień futrowania, nawet ciężko się w cokolwiek wkręcić aby odczuwać przyjemność no i dodając że jest większe ciśnienie na ciąg bo będąc trzeźwym doskwiera mi straszliwa nuda która zazwyczaj zabijam cały czas ziołem, które również nie działa tak przyjemnie jak przed tą imprezą
Na moją logikę to ewidentnie rozjebałem sobie głupotą układ nagrody, rozregulowałem receptory, jednak zrobiłem 2 tygodnie przerwy, po tym 3 dni amfy, gdzie nic się nie zmieniło co do odczuć i później kolejne 2 tygodnie przerwy + suplementacja cdp cholina, noopept, magnez, potas, cynk, forskolina, multiwitamina, tyrozyna, b complex i dalej to samo.
Czy powinienem zrobić o wiele dłuższą przerwę aby odczuć to co zawsze odczuwałem po amf czy popaliłem sobie coś w układzie na amen? Wcześniej nawet waląc ciąg 5 dniowy na grubo z amf, po tygodniu przerwy było znowu bum.
Dodam ze po 3cmc, pierwszej dawce (150mg) miałem mega fazę i euforię, empatię, jakiej chyba nigdy nie doświadczyłem w euforykach a dopamine wtedy ładnie ruszyło jak na cmc bo 4 godziny czułem przyjemne pobudzenie i przyjemność z wszystkiego. Po tej śmiesznej alfie tylko otępienie i przyjebanie ( kiedyś miałem bardzo jeeeebany rush dopaminowy po takich specyfikach aż tak mnie dawny hex pochłonął że zjadłem sam w 36h 2g waląc po 80-150mg pierwszy raz i od tamtego momentu tylko feta dawała tę dopaminową euforię a próbując niedawno, chciałem zobaczyć czy poczuje znowu ten czar) a jednak znowu tylko zamulenie i zero euforii. Wcześniej sniffowałem alfe próbując po raz pierwszy z 50mg i tak mnie wykrecilo i wyjebało z butów + dysforia że od razu połknąłem 3 estazolamy i poszedłem spać a czułem jedynie dysforie.
Na ten moment żeby czuć dobrą fazę, do Władka muszę popić, choćby 2 piwka i już jest spoko a pijąc dalej już tracę rozsądek jak to po alko i kończy się ciągami, gdzie bez amf alkoholu nienawidzę bo mnie zamula do spania albo powoduje wypieki na twarzy przy wódce.
Na przełomie miesiąca, wydaje mi się że wjebałem się grubo w ten mix bo właśnie jestem po prawie dwu tygodniowym ciągu na 0,5 (rekord od 3 lat) dziennie Władka + setka po robocie i 2 piwa.
Momentami po samiej amf czuje mega nudę, jakby dopamina się całkowicie wyłączała, amtoywacje i pustą stymulację (którą naprawia alko), niekiedy smutek a najchętniej to bym cały tydzień pił piwo, co 2-3h sniff, będąc w samotności i grając w strzelanki bo w ten sposób odczuwam największa przyjemność i tak się zaczynają ciągi, wiec rozumiem że jestem blisko wyjebania się całkowicie, jednak mam zamiar zakończyć ciąg we środę, wziąć wolne w pracy i znowu zacząć, tym razem najdłuższy detox.
Trochę się rozpisałem
Do sedna:
Co było powodem doprowadzenia się do tego stanu? Czy po tym mixsie czeka mnie detox kilku miesięczny, kilku letni aby wrócić do stanu sprzed tej imprezy?
Czuje że uzależnienie od fugi wskoczyło o kilka lvl’i + do tego mix z alko. Dodam że estazolamu nie tykam już od dawna, miałem tylko jedną paczkę wtedy.
Czy ktoś doświadczony mógłby mi doradzić jak przyspieszyć naprawę układu nagrody?
Przez to że nawet weed przestał dawać przyjemność to bardziej ciągnie to tego jebanego mixu.
Poprosiłbym o jakieś konkrety, potrzebuje jakieś motywacji aby uwierzyć ze kiedyś wróci odczuwanie przyjemności czy to po weed, amf czy nawet na trzeźwo bo jak na razie to obawiam się że zaraz bede na ulicy z ziomkami stał i prosił o dwa złote a póki co, na całe szczescie, mam dla kogo się starać a teraz wystarczy jedno ciśnienie, jedna kreska i leci ciąg. Straciłem rozsądek który zawsze przy Władku weekendowo miałem.
Dziwne… jak widać, teraz w 10 dzień ciągu po setce i dwóch piwach rozpisałem się bez końca, przyjemność, wiec dopamina działa a zaraz wleci zamułka i tak toczę błędne koło. Z góry przepraszam za lekki chaos
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannamacedonia.jpg)
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana
Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.