Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 305 / 40 / 0
a mi się jakoś nie podobają :D Zdecydowanie wolę stare dobre 0,5 Afobamu, ten smukły owalny kształt, aż lubię na nie patrzeć jak sobie wysypuję ich kilkanaście na rękę :D
  • 349 / 102 / 0
spoko jutro będzie porównanie w macro afobamu 1mg i xanaxu. Nie ma bata, że afobam ładniejszy. Te kształty xanaxu... Apteczny orgazm

Tak czy inaczej różnica pomiędzy poszczególnymi jest, taki najtańszy alprox rozpuszcza się na języku długo i ma dużą tabletkę, za to zarówno afobam i xanax rozpuszczają się szybciutko. Co ciekawe najtańszy alprazolam aurovitas też tak szybko się rozpuszcza, ale aktualnie go nie ma w hurcie.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1070 / 135 / 0
Xanax, zarówno tabsy jak i szklany słoiczek to TOP.
  • 2877 / 266 / 0
a czasem alpragen za 16 zł z groszami to nie najtańsza alpra?
  • 1874 / 304 / 0
@p420 Jest jeszcze tańszy zamiennik na 100%. Nie pamiętam producenta ale z 2 x poniżej ceny taniego i tak alpragenu. Pewnie można podpytać w aptekach czy mają /mogą zamówić. Nie testowałem bo zawsze wybieram alpragen (tani i zawsze na stanie w aptekach i sprawdzony).

edit : Aurovitas. Ok 10 zł jakoś paczka 1-nek.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 319 / 42 / 0
02 lipca 2021szufladziarz pisze:
Koniec świata, afobam z IR podrożał o 5zł na opakowaniu. Przechodzę na importowane xanaxy. Dla tej pięknej tabletki warto. Wstawię zdjęcie, bo to naprawdę piękna tabletka.
Czyli ile teraz afobam z IR stoi? 30-32pln?
Mi mówili, że są różne, w zależności od hurtowni. Po 27 i po 3x (nie pamietam dokladnie).
No i importowane Xany to które? I czemu nie polskie po prostu?
  • 2877 / 266 / 0
paradoksalnie importowane wersje leków są tańsze
  • 349 / 102 / 0
03 lipca 2021motq pisze:
02 lipca 2021szufladziarz pisze:
Koniec świata, afobam z IR podrożał o 5zł na opakowaniu. Przechodzę na importowane xanaxy. Dla tej pięknej tabletki warto. Wstawię zdjęcie, bo to naprawdę piękna tabletka.
Czyli ile teraz afobam z IR stoi? 30-32pln?
Mi mówili, że są różne, w zależności od hurtowni. Po 27 i po 3x (nie pamietam dokladnie).
No i importowane Xany to które? I czemu nie polskie po prostu?
Netto 26zł afobam (do tego dodaj 8% vat i marżę aptekim czyli 30-35zł w zależności od tego jaka marża). Xanaxu polskiego nie ma w hurtowniach, a z importu jest za 50zł netto +vat (2mg). Mam rp na 6 op 1mg, więc bardziej mi się opłaci 3 xanaxy 2mg z importu niż 6 op afobamów. I jak już pisałem piękna tabletka
03 lipca 2021p420 pisze:
paradoksalnie importowane wersje leków są tańsze
Jaki w tym paradoks? Tam jest po prostu taniej, tak samo jak u nas jest taniej niż na zachodzie europy.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 3227 / 549 / 0
Dobrze że alpragen spełnia swoje działanie i nie muszę przepłacać połowę za markę ale rozumiem wiem czym jest przyzwyczajenie.

P.S xanaxy z czech są dużo tańsze i robiac samemu import nawet dwójki można nabyć za cenę 4 krotnie niższa.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 349 / 102 / 0
@pomasujplecki 4x niższą? Która hurtownia ma tak niskie ceny? Wiodące hurtownie mają aktualnie jedną kartę, niższą o około 10zł od polskiego.
Zablokowany
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.