Tak czy inaczej różnica pomiędzy poszczególnymi jest, taki najtańszy alprox rozpuszcza się na języku długo i ma dużą tabletkę, za to zarówno afobam i xanax rozpuszczają się szybciutko. Co ciekawe najtańszy alprazolam aurovitas też tak szybko się rozpuszcza, ale aktualnie go nie ma w hurcie.
edit : Aurovitas. Ok 10 zł jakoś paczka 1-nek.
02 lipca 2021szufladziarz pisze: Koniec świata, afobam z IR podrożał o 5zł na opakowaniu. Przechodzę na importowane xanaxy. Dla tej pięknej tabletki warto. Wstawię zdjęcie, bo to naprawdę piękna tabletka.
Mi mówili, że są różne, w zależności od hurtowni. Po 27 i po 3x (nie pamietam dokladnie).
No i importowane Xany to które? I czemu nie polskie po prostu?
03 lipca 2021motq pisze:Czyli ile teraz afobam z IR stoi? 30-32pln?02 lipca 2021szufladziarz pisze: Koniec świata, afobam z IR podrożał o 5zł na opakowaniu. Przechodzę na importowane xanaxy. Dla tej pięknej tabletki warto. Wstawię zdjęcie, bo to naprawdę piękna tabletka.
Mi mówili, że są różne, w zależności od hurtowni. Po 27 i po 3x (nie pamietam dokladnie).
No i importowane Xany to które? I czemu nie polskie po prostu?
03 lipca 2021p420 pisze: paradoksalnie importowane wersje leków są tańsze
P.S xanaxy z czech są dużo tańsze i robiac samemu import nawet dwójki można nabyć za cenę 4 krotnie niższa.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.